O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Alegerile, nu șansa îți determină destinul! (Legitatea #309)

Alegerile, nu șansa îți determină destinul! (Legitatea #309)

Aristotel spunea că: alegerea, nu șansa, îți determina destinul!

Au trecut ceva mii de ani de atunci, dar afirmația rămâne la fel de adevărată.

Felul în care arată viața ta acum este consecința directa a alegerilor pe care chiar tu le-ai făcut. Cu cât mai repede îți asumi asta, cu atât mai repede poți să-ți schimbi viața, să-ți schimbi sănătatea și energia pe care le ai zi de zi. 

Nimeni și nimic din exteriorul tău nu este responsabil de felul în care tu alegi să trăiești. Este absolut inutil să dai vina pe alții, pe trecut, pe întâmplări sau pe conjuncturi exterioare. Este inutil să te victimizezi sau încerci să-i faci pe alții responsabili de viața ta. 

Tu, prin deciziile și prin alegerile de zi cu zi, îți determini existența. Da, pot exista și factori exteriori care acționează asupra ta, însă chiar felul în care te raportezi la ei și cum gestionezi ceea ce ți se întâmplă este tot alegerea ta.

Viața oricărei persoane este plină de greutăți, de provocări, de suișuri și coborâșuri, nu doar a ta. Dar cu toate astea unii par să le gestioneze mai bine, alții se lasă mai ușor doborâți de ele,

Cât timp tu refuzi să-ți asumi responsabilitatea vieții tale, cât timp tu crezi ca alții îți determină existența, cât timp aștepti salvarea să vina tot din exterior, renunți la puterea ta personală. Iar renunțând la ea, devii o victimă care se află la cheremul altora. 

Chiar îți dorești tu asta pentru tine și pentru viața ta? 

Puterea ta personala este doar A TA. Asumă-ți responsabilitatea vieții și a sănătății tale și creează-ți destinul pe care ți-l dorești! 

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

P.S. În legitatea următoare, despre ce îți dorești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *