O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Ai talentul dar nu ai competența (Legitatea #367)

Ai talentul dar nu ai competența (Legitatea #367)

Mulți oameni conștientizează importanța sănătății doar atunci când ajung în pragul unei boli grave! Și atunci ar dori să se vindece în doar câteva clipe dacă s-ar putea.

Ei uită și ignoră că este nevoie să parcurgă mai mulți pași de transformare interioară până să ajungă la vindecare. 

Deși toți avem capacitatea de a ne vindeca de boli grave (avem talentul), doar puțini oameni reușesc asta (au și abilitățile necesare).

Este ca și un om talentat cu multe daruri evidente dar care nu este dispus să plătească prețul de timp și efort necesare transformării talentului în competență! Niciun sportiv de înaltă performanță nu a fost doar talentat, ci a depus și foarte, foarte multă muncă pentru a-și exersa competențele și abilitățile.

Ca să dobândești competența este nevoie să începi cu un nivel de dificultate adaptat stări tale actuale.

Este precum într-un joc pe calculator în care trecerea la nivelul de dificultate superior presupune abilitatea de a parcurge nivelul actual.

Acesta este principiul pentru care noi nu recomandăm din prima detoxifieri drastice sau posturi negre, înainte de a adopta principiile de bază ale unui stil de viață sănătos.

Dar tot acesta este și motivul pentru care scriem zilnic aceste legități, pentru ca și nivelul competențelor voastre în sănătate să crească zi de zi! …câte un pic, câte un pic! :)

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *