O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Ai 1 (ne)șansă din 2 (Legitatea #478)

Ai 1 (ne)șansă din 2 (Legitatea #478)

Da, se apropie sărbătorile și ar fi bine să vorbim despre lucruri frumoase! Dar realitatea nu ne lasă… Mai bine te gândești acum, de 2 ori la ce pui pe masa de Crăciun, decât să-ți pară rău mai târziu.

În facultate, în urmă cu mai bine de 15 ani învățasem că 1 din 3 persoane va face cancer. Ni se părea atunci exagerat. Acum însă tendința este chiar mai negativă decât atât. 

Astăzi, se preconizează, că 1 din 2 persoane vor face o formă de cancer! În același timp 95% dintre acestea sunt prevenibile printr-un stil de viață sănătos!

Probabil speri că vei fi acel 1 din 2 care nu va face, dar ar fi bine nu doar să speri că ai noroc precum la loterie, ci să faci tot ceea ce ține de tine.

Mai demult cancerul era o boală rară, în timp ce acum cunoaștem cu toții cel puțin o persoană cu acest diagnostic, iar lucrurile vor sta chiar mai rău în viitor. Spitalele de oncologie se înmulțesc în timp ce aglomerația crește la fiecare dintre ele.

Totul ține de tine! Sănătatea ta, este în mâinile tale! Fiecare masă, fiecare efort fizic făcut sau ocolit, fiecare gând pozitiv sau negativ te pot duce mai aproape sau mai departe de îmbolnăvire.

Adu-ți aminte asta la masa de sărbători, mulțumește pentru că ești bine și cere călăuză divină ca să fii și mai bine!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *