O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (14 voturi, medie: 3,93 din 5)
Încarc...

Noni Tahitian, superfruct – superaliment

Noni Tahitian, superfruct – superaliment

Noni este un fruct exotic cu proprietati deosebite in reglarea disfunctiilor organismului uman. Actiunea sa si puterea de vindecare recomanda noni ca superaliment si medicament. Noni este fructul arborelui Morinda Citrifolia, un arbore originar din Tahiti.

Noni Tahitian este foarte bogat in antioxidanti fiind util impotriva stresului oxidativ si pentru neutralizarea radicalilor liberi.

Noni contine 18 aminoacizi si un complex de antioxidanti, vitamine, minerale precum si o doza mare de energie potentiala astfel ca este foarte apreciat de sportivii de performanta. Noni reda vigoare si putere organismului obosit sau extenuat.

Noni este considerat un fruct anti-aging, adica stopeaza sau incetineste procesele de imbatranire. Prin puterea antioxidanta precum si prin compozitia sa complexa, Noni previne imbatranirea prematura, producerea de riduri si degradarea organismului ca raspuns la stilul de viata „modern”.

Noni este recunoscut pentru actiunea sa anticancerigena, de stopare si inhibarea a dezvoltarii tumorilor. Noni sprijina regenerarea si metabolismul normal celular precum si diviziunea controlata.

Fiind un bun detoxifiant, Noni Tahitian, combate acneea si regleaza metabolismul pielii. Deasemenea noni este util celor care doresc sa scape de cateva kilograme prin eliminiarea toxinelor din organism.

Noni este un reglator celular si normalizeaza intreg metabolismul uman fiind indicat in zeci de afectiuni. Noni este util in probleme de erectie si infertilitate, in reglarea secretiei de insulina si a metabolismului glucozei. Noni scade colesterolul, tensiunea arteriala si normalizeaza ciclul somn veghe precum si calitatea somnului.

Noni este un superaliment util atat persoanelor sanatoase pentru actiunea sa detoxifianta si reglatoare cat si celor bolnavi pentru puternica sa actiune vindecatoare.

Noni - Minunea Naturii Farm. Anca Ienin - consultant in nutritie si sanatate

Noni este disponibil ca disponibil ca suc pur sau sub forma de comprimante.

Superalimentele pot veni in completarea unei alimentatii echilibrate cu un plus de antioxidanti sau diferite substante nutritive insa nu inlocuiesc un stil de viata sanatos si echilibrat!

Noni Tahitian un fruct minune pentru sanatatea noastra!

3 thoughts on “Noni Tahitian, superfruct – superaliment

  1. Pingback: Germeni si germinare – daca iti doresti energie si vigoare! – Blogul Minunea Naturii

  2. Szarvas Lilla says:

    Dear Sir/Madam!

    I would like ask some question about Noni Powder. Can you ship to Hungary this product at the moment? Have you got any document about the powder? For example specification, Coa and expiry date information ?
    What is the biggest packaging which you can ship?

    Thank you for your help.

    Sincerely:
    Lilla Szarvas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *