O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Lansarea cartii Simplu 2, o minune oferita de Cristela Georgescu

Lansarea cartii Simplu 2, o minune oferita de Cristela Georgescu

Intr-o lume de basm si o atmosfera divina, la propriu si la figurat, a avut loc lansarea unei minunate carti: Simplu 2 Versuri Hranitoare de Cristela Georgescu.

Inceputa cu o sceneta inedita, emotionanta si profunda, lansarea a fost un cumul de momente inaltatoare si de-a dreptul divine.

Emotiile au putut fi cu greu stapanite iar “copiii din copii” si “copiii din adulti” s-au simtit in lumea lor, in lumea viselor, a basmelor frumoase si a tuturor posibilitatilor.

simplu-2-caiet

Cristela Georgescu a dovedit inca o data ca iubeste enorm copiii si a creat aceasta lansare in special pentru ei, pentru copii si suflete de copii; astfel lansarea Simplu 2 a fost o incantare deopotriva pentru copii cat si pentru adulti.

Dupa sceneta inedita si emotionanat, lansarea a continuat in acelasi ton inaltatori cu niste cantecele minunate create de Cristela Georgescu si interpretate maiestruos de Nina Neagu.

Cantecelele au fost o incantare pentru toata audienta. Cu texte simple si usor de retinut dar pline de intelepciune, cantecelele au reprezentat efectiv o surpriza minunata si chiar “desertul savuros” al acestei lansari.

Lansarea Simplu 2 a dat cuvantul apoi pentru cateva scurte discursuri emotionante tinute de: Cristela Georgescu, Cristiana Radu, Monica Reu si Mirela Loghin.

Totul a fost intr-un ton de armonie si incantare, plin de invataminte, mai ales despre cum sa fim si nu despre ce sa avem:

  • sa alegem iertarea si nu cearta
  • sa administram cat mai des Vitamina L in relatiile cu cei din jurul nostru dar mai ales cu copiii nostri (n.r. vitamina L = vitamina iubirii)
  • copiii sunt ingeri pentru parinti si parintii sunt ingeri pentru copii ajuntandu-se reciproc sa vada lumina in toate imprejurarile
  • sa ramanem copii toata viata noastra si sa vedem viata cu ochi de copii: simplu si usor

Lansarea Simplu 2 vine imediat dupa conferinta “Nu ai de ce sa-ti faci griji” iar cei care au participat la cele 2 evenimente succesive au trait bucurii enorme, momente de mare emotie dar si invataminte de neuitat, au trait 2 momente care au fost peste asteptari.

Dupa conferinta din ziua precedenta care a fost de-a dreptul inaltatoare si dupa care aveai impresia cu nu poate urma ceva mai frumos, a urmat totusi aceasta lansare care a fost efectiv “cireasa de pe tort“, un moment care nu se poate descrie suficient, indiferent ce cuvinte am folosi.

Lansarea Simplu 2 a fost o lansare cu de toate: o sceneta inedita, discursuri emotionante, cantece impresionante, copiii curiosi, ingeri si chiar Dumnezeu… pentru ca evenimentul sa fie memorabil si sa isi lase o placuta amprenta in sufletele celor prezenti.

Intr-o atmosfera familiala, in care mama este ingerul copiilor si in acelasi timp copiii sunt ingerii adultilor, lansarea Simplu 2 ne-a readus aminte ca toti oamenii s-au nascut din iubire si au nevoie de iubire pentru a fi fericiti.

Intr-o lume a copiilor si o atmosfera a adultilor care s-au simtit copii, lansarea Simplu 2 a fost cum nu se poate mai minunata si mai incantatoare, singurul regret fiind acela ca s-a terminat.

Pentru prietenii farmaciilor naturopate MINUNEA NATURII, Cristela Georgescu a mai pregatit o surpriza si anume faptul ca primele 20 de volume din Simplu 2 vin cu un autograf din partea indragitei autoare.

Iti multumim Cristela Georgescu pentru ca esti ceea ce spui ca esti, pentru ca esti simpla si profunda, pentru ca ne incanti cu prezentari profunde si pline de invataminte, iti multumim pentru ca esti cu adevarat un model si un mentor pentru multi dintre noi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *