O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Autosabotarea – semnul că povestea ta este depășită (Legitatea #562)

Autosabotarea – semnul că povestea ta este depășită (Legitatea #562)

Autosabotarea este unul dintre primele semne că povestea ta interioară este depășită limitată să pur și simplu incorectă.

Suntem programați să căutăm ceea ce ne este familiar, deși credem că suntem în căutarea fericirii de fapt încercăm să găsim lucrurile cu care suntem obișnuiți!

Cel mai mare gest de iubire de sine

Cel mai mare gest de iubire de sine este să nu mai accepți viața care te nemulțumește! Asta înseamnă să fii capabil să definești problema clar și în mod direct, iar acesta este primul pas spre schimbare.

Ființele umane sunt ghidate de confort, rămân aproape de ceea ce li se pare familiar și resping ceea ce nu e familiar chiar dacă în mod obiectiv ar fi mai bine pentru ei.

Chiar și așa majoritatea oamenilor nu schimbă viața până când schimbarea nu devin opțiunea mai puțin confortabilă.

Asta înseamnă că nu acceptă cu adevărat dificultate de a și transforma obiceiurile până când nu constată că pur și simplu nu au de ales.

Momentul schimbării

Când nu există o soluție viabilă să rămână pe loc și nu mai pot nici să pretindă că este de dorit în vreun fel, ei sunt de fapt prinși între un bolovan care apasă și sarcina chinuitoare de a ieși de sub el. Nu sunt pe fundul prăpastiei ci mai degrabă între ciocan și nicovală!

Dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva la viața ta, lasă-te mistuit de furie, nu față de ceilalți, nu față de lume, ci față de tine însuți.

Fii furios, hotărât, îngăduiește-ți să-ți pui ochelari de cal și să ai un singur lucru în vizor: că nu vei mai continua așa.

Așa se dobândește și o viață și o sănătate mai bună!

 

Bucuros să te știu sănătos,

Farm. Adrian Ienin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *