O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

Vrei sa arzi calorii in mod natural? Inlocuieste negru cu verde!

Vrei sa arzi calorii in mod natural? Inlocuieste negru cu verde!

Cafeaua verde, caci despre ea este vorba, are proprietati total diferite de cafeaua prajita. Cafeaua verde este diferita atat ca si gust cat si ca actiune. Cafeaua verde are capacitatea de a accelera metabolismul si de a arde grasimile rapid, in mod natural. Cu toate acestea, e nevoie de integrarea ei intr-un stil de viata sanatos de rabdare si constanta in obtinerea rezultatelor dorite!

Asta nu inseamna ca daca bei o cafea verde dimineata, seara ai cu 1cm mai putin in talie! In alimentatie, ca si in viata, nimic nu se intampla peste noapte.

Cafeaua verde nu reprezinta altceva decat boabele de cafea naturale, netrecute prin procesul prajirii, ceea ce ii confera calitati sporite fata de cafeaua prajita pe care o consuma toata lumea, in special pentru savoare si un plus de energie.

Iata cateva dintre beneficiile consumului de cafea verde:

  • ajuta in lupta cu kilogramele in plus, datorita prezentei acidului clorogenic
  • impiedica acumularea depozitelor de grasime
  • imbunatateste concentrarea si memoria
  • hidrateaza pielea datorita acizilor grasi precum acidul arahidonic si acidul linoleic
  • contine o cantitate sporita de antioxidanti si alte microelemente cu efecte benefice asupra organismului

cafea verde

Acidul clorogenic prezent in cafeaua verde este un accelerator al metabolismului si de acolo rezulta efectele de reducere a greutatii. Daca nu faci nici o schimbare in alimentatie sau stil de viata, ci doar bei cafea verde NU vei slabi in mod semnificativ si e posibil sa fi chiar dezamagit(a). In nici un caz nu vei obtine rezultatele care mai circula pe internet cu zeci de kg slabite.

Singura reteta magica de slabit si de normalizare a greutatii pe termen lung este adoptarea unui stil de viata sanatos in adevaratul sens al cuvantului!

Pe de alta parte, ca si cafeaua clasica prajita, cafeaua verde are contraindicatii de care este bine sa tinem cont. Avand acelasi continut ridicat de cofeina, cafeaua verde este contraindicata femeilor insarcinate sau care alapteaza dar si persoanelor care sufera de: anxietate, glaucom, diabet, hipertensiune, sindrom de colon iritabil, osteoporoza (cafeaua scoate calciul din oase)!

Daca nu te regasesti in una din situatiile de mai sus, poti inlocui cafeaua clasica cu cafea verde astfel: pune o lingurita de cafea verde macinata intr-o cescuta, adauga apa clocotita, acopera cu o farfurioara si lasa 5 minute la infuzat, ca si cum ai prepara un ceai. Poti strecura cafeaua astfel preparata si o poti indulci cu miere pentru un gust mai bun.

Atentie! Boabele de cafea verde sunt foarte dure, nu incerca sa le macini in rasnita de cafea. E posibil ori sa tocesti cutitele acesteiea ori chiar sa spargi rasnita. Cafeaua verde se macina doar in mori speciale!

4 thoughts on “Vrei sa arzi calorii in mod natural? Inlocuieste negru cu verde!

  1. Iulia says:

    Va rog sa îmi spuneți pt cafeaua verde un brand sau de la care firma și denumirea exactă pt ca sunt o grămada, dar nu toate sunt la fel de bune .. mulțumesc o recomandare .. și dacă o pot comanda direct de pe site de la dvs zi minunata va doresc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *