O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (47 voturi, medie: 3,94 din 5)
Încarc...

Tratamente naturale impotriva CORONAVIRUS, confirmate stiintific

Tratamente naturale impotriva CORONAVIRUS, confirmate stiintific

La Minunea Naturii credem cu tarie ca natura are mereu cele mai bune solutii. Pentru ca situatia Coronavirusului este pe buzele si in mintea tuturor va prezentam in acest articol tratamente naturale impotriva CORONAVIRUS. Deja sunt 16 remedii naturale care sunt confirmate impotriva COVID-19 de studii stiintifice publicate in reviste de specialitate.

Citind acest articol veti putea regasi solutii simple care pot atat preveni cat si ajuta vindecarea de COVID-19 – SARS-COV-2. Pentru a intelege procesul prin care organismul uman se vindeca de acest virus si de oricare altul, va invit sa cititi si acest articol.

Probabil ca sunt multe alte remedii cu efect potential impotriva CORONAVIRUS si pe masura ce vor aparea sau vom descoperii noi studii stiintifice, le vom publica aici.

Remediile naturale cu efect benefic impotriva CORONAVIRUS – COVID-19 sunt:

.remedii naturale impotriva coronavirus

..iar acum cateva cuvinte despre fiecare


Quercetina, tratament impotriva CORONAVIRUS:

Quercetin este un flavonoid antioxidant, un compus natural prezent in multe alimente uzuale. Pe langa efectul antiviral, quercitina are si efect antialergic si imunomodulator. Am scris mai multe despre Quercetina in acest articol.

Enumerăm mai jos cele mai importante surse naturale de Quercetina (în mg/IOOg):

  • Fructe de soc – 42
  • Ceapă roșie – 33
  • Ceapă albă – 21
  • Afine -15
  • Ardei iute verde -15
  • Kale-7,7
  • Afine – 5,1
  • Mere roșii – 4,7
  • Salată – 4,5
  • Pere – 4,5
  • Spanac – 4,1

Cercetatorii spanioli din Madrid si Zaragosa au demonstrat ca quercitina, blocheaza activitatea enzimatica a 3CLpro, o proteina cheie pentru multiplicarea acestui virus. Astfel duce la inhibarea dezvoltarii Coronavirus – Covid19 – Sars-CoV-2, precum si la distrugerea lui. Mai multe detalii in acest articol.

Mod de administrare Quercetina:

  • de 2 ori pe zi câte 250-500mg.

Descopera suplimente cu Quercetina aici.


Vitamina C, sprijin in lupta impotriva COVID-19Vitamina C lipozomala Altrient actinovo

Vitamina C este arhicunoscuta ca fiind eficienta in cresterea imunitatii si in tratarea diverselor raceli, gripe sau infectii. Cercetatorii astfel presupun ca vitamina C are si efect impotriva CORONAVIRUS. Mai multe studii concluzioneaza efecte pozitive:

  • vitamina C creste rezistenta culturilor de organe traheale de embrioni de pui la infectia cauzata de un coronavirus aviar
  • studiile efectuate la animale au constatat ca vitamina C modifica susceptibilitatea la diferite infectii bacteriene si virale, protejand-ule impotriva unui coronavirus aviar
  • studiile controlate cu placebo au aratat destul de consecvent ca durata si severitatea episoadelor de raceli frecvente sunt reduse in grupurile carora li s-a administrat vitamina C, indicând faptul ca infectiile respiratorii virale la om sunt reduse de nivelurile de vitamina C
  • exista, de asemenea, dovezi care indica faptul că vitamina C poate reduce pneumonia; trei studii controlate cu subiecti umani au raportat o incidenta semnificativ mai mica de pneumonie in grupurile suplimentate cu vitamina C, sugerand că vitamina C poate afecta susceptibilitatea la infectii ale tractului respirator inferior

Mod de administrare Vitamina C:

  • de 2-3 ori pe zi câte 1000-3000mg.

Descopera suplimente de vitamina C aici.


Vitamina D, previne forme grave de CORONAVIRUS

Vitamina D este cunoscută ca vitamina oaselor însă ea este în principal un imunomodulator, influențând inclusiv severitatea infecției cu COVID-19.

Cercetătorii de la GrassrootsHealth Institute au găsit o legătură directă între concentrația sangvină de vitamina D și severitatea infecției cu Coronavirus.Vitamina D pentru covid

Practic 96% dintre cei care au avut o concentrație optimă de Vitamina D în sânge (peste 30ng/ml) au făcut forme foarte ușoare de infecție cu COVID-19 la o discrepanță majoră de cei care au avut nivele scăzute de vitamina D, aceștia dezvoltând preponderent forme medii sau severe.

In acest studiu referitor la legatura dintre vitamina D si Coronavirus, autorii concluzioneaza: consideram ca putem recomanda suplimentarea cu vitamina D ca masura de protectie impotriva infectiei cu coronavrus (COVID-19 sau SARS-CoV2).

Alte studii confirma o legatura directa intre imunitatea organsimului in fata SARS-COV-2 si vitamina D.

Mod de administrare Vitamina D:

  • 1000-5000 UI pe zi, preferabil în timpul mesei (fiind o vitamină liposolubilă se absoarbe mai bine în timpul mesei).

Legătura dintre vitamina D și Magneziu:

Suplimentarea cu vitamina D, ar putea duce la o deficiență de magneziu în organism, astfel se recomandă administrarea compensatorie de Magneziu.

Cum se întâmplă asta?

Vitamina D este stocată într-o formă inactivă (25 [OH] D) în organism și trebuie transformată într-o formă activă, numită calcitriol (1,25 [OH] 2D), pentru a fi utilizată.

Avem nevoie de Magneziu pentru a transforma vitamina D inactivă în forma sa activă. Dacă nu ar fi Magneziu, vitamina D ar rămâne pur și simplu stocată sau inactivă.

Cu alte cuvinte, în lipsa Magneziului, celulele organismului nu vor putea folosi vitamina Dîn ciuda abundenței sale.

Astfel Vitamina D consumă rezervele de Magneziu, care sunt și așa mici la o mare parte din populație.

Efectele deficitului de magneziu sunt: aritmii cardiace, pusee de hipertensiune (cu potențiale consecințe grave), tulburări de somn, crampe musculare.

Descopera suplimente de Vitamina D aici.


Uleiul de Oregano, impotriva CORONAVIRUS

Uleiul de oregano bogat in carvacrol este util in foarte multe infectii, fie ele bacteriene sau virale. Actiunea impotriva CORONAVIRUS nu este inca confirmata de un studiu clinic insa toate premisele duc catre o confirmare in acest sens. Acest studiu realizat de BURRIS Institute intareste aceasta premisa.

Mod de administrare Ulei de Oregano:

  • de 1-3 ori pe zi câte 1 capsulă (se administrează cu precauție la persoanele cu senisbilitate gastrică).

Descopera aici uleiul de Oregano cu cea mai mare concentratie de carvacrol.


Usturoiul si preventia in CORONAVIRUS

Acest studiu arata ca diversi compusi derivati din Allium sativum (usturoiul) au potentialul de a reduce expresia citokinelor proinflamatorii si de a inversa anomaliile imunologice la niveluri mai acceptabile. Usturoiul este sugerat ca o masura preventiva benefica inainte de a fi infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Allium sativum este un aliment functional cunoscut pentru proprietatile sale imunomodulatoare, antimicrobiene, antiinflamatorii, antimutagene, antivirale si antitumorale.

Eficienta sa antivirala a fost, de asemenea, demonstrata in mai multe randuri. Usturoiul pare să inverseze majoritatea disfunctiilor sistemului imunitar observate la pacientii cu infectie COVID-19. Au fost, de asemenea, interpretate relatiile dintre parametrii sistemului imunitar, leptina, receptorul leptinei, proteina kinază activata cu adenozină mono-fosfat, receptor-gamma activat cu proliferatorul peroxizomului. Rolul Leptinei in stimularea citokinelor proinflamatorii si in scaderea apetitului sugereaza posibilul efect benefic al scaderii tesutului adipos proinflamator si implicit in ameliorarea unor simptome detectate in timpul infectiei COVID-19.

In concluzie, usturoiul (Allium sativum) poate fi o masura preventiva acceptabila impotriva infectiei cu COVID-19 pentru a stimula celulele sistemului imunitar si pentru a reprima productia si secretia de citokine proinflamatorii, precum si a hormonului leptina, derivat din tesutul adipos, avand natura proinflamatorie.

Mod de administrare Usturoi:

  • de 3 ori câte 1 capsulă pe zi sau 5 căței de usturoi proaspeți

Descopera suplimente cu usturoi aici.


Zincul, aliat impotriva SARS-COV-2

Zincul este un microelement in organismul uman insa infuenta sa asupra imunitatii este cunoscuta de mult timp. Deasemenea este bine cunoscut faptul ca zincul (Zn) poseda o varietate de proprietati antivirale directe si indirecte, care se realizeaza prin diferite mecanisme.

Administrarea suplimentelor de Zinc are potentialul de a spori imunitatea antivirala, atat innascuta, cat si dobandita. Zincul ajuta si in restabilirea functiilor celulelor imune epuizate sau de a imbunatati functia normala a celulelor imunitare.

Aceste efecte se manifesta si la persoanele sanatoasa dar in special la pacientii imunocompromisi sau in varsta.

Zn poate actiona, de asemenea, intr-o maniera sinergica atunci când este administrat concomitent cu terapia antivirala standard, asa cum sa demonstrat la pacientii cu hepatita C, HIV si SARS-CoV-1.

Eficienta Zn impotriva unui numar de specii virale se realizeaza în principal prin intermediul proceselor fizice, cum ar fi atasarea virusului, sau poate stabiliza membrana celulara, ceea ce ar putea contribui la blocarea intrarii virusului in celula.

Pe de alta parte, s-a demonstrat ca Zn poate inhiba replicarea virala prin alterarea procesarii proteolitice a poliproteinelor replicazei (enzimei virale de inmultire) si a ARN-polimerazei. Zincul poate diminua activitatea de sintetizare a ARN a nidovirusurilor, clasa de care apartine si SARS-CoV-2.

Prin urmare, se poate sustine ipoteza ca suplimentarea cu Zn poate avea un beneficiu potential important pentru profilaxia si tratamentul COVID-19. Studiul aici.

Mod de administrare ZINC:

  • 15-50 mg pe zi.

Descopera suplimente de Zinc aici.


Potentialul melatoninei impotriva infectiilor virale, inclusiv COVID-19

Cunoastem Melatonina ca fiind hormonul somnului iar legatura sa cu remediile impotriva COVID pare paradoxala.

Insa in acest studiu se ofera o imagine de ansamblu asupra numeroaselor proprietati benefice ale melatoninei in diferite complicatii virale, chiar si tulburari respiratorii virale asociate cu stresul oxidativ, inflamatia si imunitatea scazuta.

Dovezile din literatura sustin ca gestionarea stresului oxidativ si a raspunsurilor inflamatorii, precum si reglarea raspunsurilor imune pot fi critice pentru a viza infectiile cu virus respirator, cum ar fi CORONAVIRUS – SARS-CoV-2.

Siguranța administrarii melatoninei a fost examinata pe scara larga in diferite studii preclinice si clinice pe doze la intervale largi. Astfel utilizarea melatoninei ca adjuvant merita luata in considerare.

Prin urmare, utilizarea practica a melatoninei in actualul focar de COVID-19 este sugerata a fi benefica.

Mod de administrare Melatonina:

  • o capsulă de 3-5 mg seara (preferabil o variantă retard – cu eliberare prelungită)

Descopera suplimente cu Melatonina aici.


Seleniul si incidenta SARS-COV-2

Seleniul este un  alt micorelement cu efecte imunomodulatoare si care sprijina organismul uman in lupta antivirala. Acest studiu arata o incidenta directa intre nivelurile scazute de Seleniu si incidenta CORONAVIRUS. Rezultatele arata deasemenea o asociere intre ratele de vindecare pentru COVID-19 si nivelul optim de seleniu. Aceste date sunt in concordanta cu dovezile efectelor antivirale ale seleniului din studiile anterioare.

Exista mai multe mecanisme celulare si antivirale care implica seleniu si selenoproteinele si care ar putea influenta negativ patogenitatea virala. S-a observat o patogenitate sau o mortalitate mai mare in cazul deficitului de seleniu pentru SARS-CoV-2.

Mod de administrare Seleniu:

  • 100-200 micrograme pe zi.

Descopera suplimente de Seleniu aici.


Propolisul, redutabil si in CORONAVIRUS

Propolisul este o rasina recoltata si produsa de albine folosita din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala. Pandemia COVID-19 a reinnoit interesul pentru produsele de propolis din intreaga lume.Propolis coronavirus

Oamenii de stiinta studiaza diferite mecanisme de infecție SARS-CoV-2 care sunt potentiale ținte pentru compusii propolisului. Componentele propolisului impiedica intrarea virusului in celule, activitatea antivirala fiind dovedită in vitro si in vivo.

In studiile preclinice, propolisul a promovat imunoreglarea citokinelor pro-inflamatorii, inclusiv reducerea IL-6, IL-1 beta și TNF-α. Aceasta imunoreglare implica monocite si macrofage, precum, reducand riscul de abundenta a citokinelor proinflamatorii, un factor major de mortalitate în boala COVID-19 avansata.

Propolisul sa dovedit, de asemenea, promitator ca un ajutor in tratamentul diferitelor comorbiditati care sunt deosebit de periculoase la pacientii cu COVID-19, inclusiv boli respiratorii, hipertensiune arteriala, diabet și cancer.

Avand in vedere situatia de urgenta actuala cauzata de pandemia COVID-19 si opțiunile terapeutice limitate, propolisul este prezentat ca o optiune terapeutica promitatoare si relevanta, sigura, usor de administrat pe cale orala si disponibilă imediat ca supliment natural si aliment functional.

Mod de administrare Propolis:

  • 1-3 picături pe kg corp, pe zi,
    • divizate în 3-4 prize pe zi; pentru o persoană
    • de 70kg – 2×70=140; deci aprox. 50 pic. de 3 ori pe zi
  • Nu se administrează diluat în apă sau direct în gură deoarece anumite substanțe precipită, scăzându-i astfel efectul și absorbția.
  • Se administrează doar în combinație cu miere sau pe pâine.

Descopera suplimente certificate de propolis aici.


Resveratorul, actiune favorabila impotriva Coronavirus

Resveratrolul este un antioxidant obținut preponderent din struguri roșii, dar care se pare că are o acțiune favorabilă în prevenția și vindecarea de COVID-19.

O echipă de oameni de știință de la Universitatea din Groningen, în Olanda, demonstrează că un produs vegetal natural, resveratrolul și analogul său structural, pterostilbenul, au efecte antivirale de lungă durată împotriva infecției severe cu coronavirus respirator acut 2 (SARS-CoV-2).

Resveratrolul și pterostilbenul au prezentat activitate antivirală în celulele renale de maimuță verde africană și în celulele epiteliale bronșice primare umane cultivate într-un sistem de interfață aer-lichid. Analizele mecaniciste au demonstrat că ambii compuși interferează activ cu etapele post-intrare ale ciclului de replicare a virusului și activitatea lor antivirală este de lungă durată.

Colectiv, datele indică faptul că resveratrolul și pterostilbenul sunt compuși antivirali promițători pentru tratarea infecției cu SARS-CoV-2 și susțin evaluarea acestor compuși în studiile clinice.

Mod de administrare Resveratrol:

– de 2 ori pe zi câte 1 capsulă.

Descopera suplimente cu Resveratol aici.


Astragalus, antiviral eficient

Astragalusul este și el un antiviral și imunostimulator folosit de foarte mulți ani în medicina orientală și africană.

Astragalus este o plantă care a fost folosită în mod tradițional și în medicina chineză pentru a întări sistemul imunitar și pentru a trata răcelile, printre multe alte utilizări.

Studiile de laborator și cele pe animale sugerează că polizaharidele, astragalosidele și alți compuși din astragalus cresc producția de celule albe din sânge, în special celule T și macrofage și alte celule importante pentru funcționarea sistemului imunitar.

De asemenea, s-a demonstrat că are efecte antiinflamatorii și antivirale, inclusiv activitate împotriva unui anumit tip de coronavirus care infectează frecvent păsările de curte.

în China, astragalus, singur și în combinație cu alte plante, a fost sugerat[†] pentru a ajuta la prevenirea infecțiilor cu COVID-19.

Mod de administrare Astragalus:

  • de 1 -3 ori pe zi câte 1 -2 capsule.

Descopera suplimente cu Astragalus aici.


Lemnul dulce, antiviral eficient si in COVID

Lemnul dulce este un antiviral arhicunoscut care acționează inclusiv pe virusul herpetic, împiedicând reapariția acestuia. Se știe că virusul Herpetic este un virus cu recurență mare de care se vindecă foarte greu pe termen lung.

Glicirizina, elementul constitutiv de gust dulce al rădăcinii de lemn dulce, a fost anterior evidențiat pentru rolul său antiviral natural. Ca urmare a pandemiei globale actuale de COVID-19, oamenii de știință și-au îndreptat din nou atenția asupra compusului natural, în speranța că ar putea reduce riscul de infecție.

SARS-CoV-2 este considerat a împărți 79,5% din secvența genetică a SARS-CoV și are același receptor de intrare celulară, enzima de conversie a angiotensinei II (ACE2).

Ca rezultat, oamenii de știință pot lua în considerare cunoștințele și cercetările clinice anterioare SARS-CoV în încercările lor de a gestiona riscul de infecție legat de Covid-19.

Glicirizina s-a dovedit a fi unul dintre cei mai promițători candidați în lupta împotriva SARS-CoV, iar cercetările au fost publicate acum de Universitatea Huazhong de Știință și Tehnologie, China.

Mod de administrare lemn dulce:

  • de 1-3 ori pe zi câte 1-2 capsule.

Precauții:

Nu se administrează personelor care suferă de hipertensiune sau care au dereglări hormonale.


Artemisinin, remediu in Coronavirus

într-un articol intitulat „OMS susține medicina tradițională dovedită științific”, se afirmă următoarele:PAchet imunitate covid

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) salută inovațiile din întreaga lume, inclusiv reutilizarea medicamentelor tradiționale și dezvoltarea de noi terapii în căutarea tratamentelor potențiale pentru COVID-19.

OMS recunoaște că medicina tradițională, complementară și alternativă are multe beneficii, existând o lungă istorie a medicinei tradiționale și a practicienilor care joacă un rol important în furnizarea de servicii de îngrijire a populațiilor.

Plantele medicinale, cum ar fi Artemisia annua (Pelinul dulce), sunt considerate ca posibile tratamente pentru COVID-19 și ar trebui testate pentru eficacitate și efecte secundare adverse.

Chiar dacă terapiile sunt derivate din practica tradițională și naturală, stabilirea eficacității și siguranței acestora prin studii clinice riguroase este esențială.

Cercetătorii de la Institutul german de coloizi și interfețe Max Planck din Potsdam lucrează deja împreună cu cercetătorii de la Universitatea Liberă din Berlin și alte instituții, testând dacă extractul de plantă Artemisia annua și derivații săi de artemisinină ar putea fi folosiți în cele din urmă pentru combaterea noului coronavirus.

Deasemenea o alta lucrare stiintifica confirma aceasta actiune.

Suplimente cu artemisinin, gasiti aici.


Caprifoiul, remediu util cu specificitate pulmonara

Caprifoiul este un remediu recunoscut pentru specificitatea pulmonară și acțiunea benefică în gripe și pneumonii.

Cercetări științifice din 2014 au concluzionat că decoctul de Caprifoi, îmbogățit cu un microARN vegetal al acestei plante – MIR2911, ar putea inhiba replicarea unor virusuri gripale A (IAV), inclusiv H1N1,H5N1 și H7N9.

Reluat în 2020, studiul a urmărit felul în care MIR2911 influențează virusul SARS-CoV-2. Au fost obținute rezultate încurajatoare, care susțin acțiunea antivirală a Caprifoiului, prin inhibarea replicării SARS-CoV-2 și accelerarea conversiei negative a pacienților infectați.

Mod de administrare Caprifoi:

  • de 3 ori pe zi cate 2ml din gemoderivat de Caprifoi.

Remedii naturale care contin Caprifoi, gasiti aici. 


Socul, remediu cu troficitate pulmonara

Socul este un produs cu troficitate pe aparatul respirator și pulmonar astfel este presupus cu efecte pozitive împotriva CORONAVIRUS.

Există dovezi preclinice conform cărora socul inhibă replicarea și atașamentul viral al coronavirusului uman NL63 (HCoV-NL63) 26, care, deși este diferit de COVID-19, este încă membru al aceleiași familii de coronavirus.

Sambucus pare cel mai eficient în prevenirea sau în stadiul incipient al infecțiilor cu virusul COVID-19.

Natural Standard Research Collaboration a concluzionat că există dovezi de nivel B care să susțină utilizarea socului pentru gripă, care poate fi relevantă pentru prevenirea COVID-19.

Mod de administrare SOC:

  • câte 2 tablete/zi la masă cu 200ml apă.
  • de 3 ori pe zi câte 5 ml de tinctură de soc, înainte de masă.

Remedii naturale care contin Soc.


Turmeric, antiinflamator de ajutor in COVID-19

Turmericul prin compusul său activ curcuminul este un antioxidant, antiinflamator și imunostimulator recunoscut.

Astfel Curcumina, cunoscută pentru abilitățile sale farmacologice, poate fi ipotezată ca un potențial candidat în regimul terapeutic pentru Coronavirus.

COVID-19 are o gamă variată de consecințe fiziopatologice, inclusiv leziuni pulmonare, răspuns inflamator crescut, coagulopatie și leziuni multi-organe. Aceast studiu rezumă mai multe dovezi ale beneficiilor farmacologice ale curcuminei în manifestările clinice asociate COVID-19.

Curcumina poate fi evaluată pentru a împiedica intrarea celulară, replicarea SARS-CoV-2 și pentru a preveni și repara leziunile asociate COVID-19 ale pneumocitelor, celulelor renale, cardiomiocitelor, celulelor stem hematopoietice etc. Modularea și efectul protector al curcuminei sunt de asemenea legate de creșterea numărului de citokine proinflamatorii în infecția cu COVID-19. Colectiv, această revizuire oferă motive pentru evaluarea sa clinică în managementul terapeutic al infecției cu SARS-CoV-2.

Mod de administrare Turmeric – Curcumin:

  • Turmeric capsule: de 3 ori pe zi câte 1 capsulă.
  • Turmeric lichid: se dizolvă câte 5-6 picături în 200ml apă și se beau de 1-3 ori/zi.

Suplimente care contin Turmeric, gasiti aici.


Lactoferina, nou remediu impotriva Coronavirus

Lactoferina este o glicoproteină naturală, disponibilă ca supliment nutritiv și care a stabilit eficacitatea antivirală in vitro împotriva unei game largi de viruși, inclusiv SARS-CoV, un coronavirus strâns legat de SARS-CoV-2 .

Mai mult, Lactoferina posedă efecte imunomodulatoare și antiinflamatorii unice, care pot fi relevante în special pentru fiziopatologia cazurilor severe de COVID-19. Aici revizuim mecanismele biologice subiacente ale Lactoferina ca antiviral și regulator imun și propunem potențialul său unic ca tratament preventiv și adjuvant pentru COVID-19. Sperăm că cercetarea și dezvoltarea suplimentară a suplimentelor nutritive cu Lactoferina i-ar stabili rolul pentru COVID-19.

Mod de administrare Lactoferina:

  • 1 capsula pe zi

Suplimente cu Lactoferina aici.


Tratament natural COVID

Ce combinatie sau schema de tratament recomandam in CORONAVIRUS:

Desi suntem adeptii tratamentelor personalizate pentru fiecare pacient in parte, multitudinea de solicitari din ultima perioada ne determina sa facem o recomandare generala, fara pretentia de a fi potrivita tuturor.

Recomandarea noastra este o combinatie dintre:

  • Vitamina C, Vitamina D, Quercetina, Propolis, Zinc si Seleniu

In functie de caz se poate adauga:

  • gemoderivat de Caprifoi sau ulei de Oregano

 

Protocol de produse naturale impotriva Coronavirus: 

Aici regasesti un protocol creat si testat de noi in cazul pacientilor confirmati pozitiv cu Coronavirus. Il poti descarca in format pdf.


Nu uitati ca imunitate organsimului este un mecanism foarte complex care depinde de mai multi factori:Schema recuperare post covis

  • nivel de stres
  • somn si odihna
  • aportul de nutrienti favorabili – alimentatie echilibrata
  • miscarea fizica
  • predispozitii diverse
  • socuri emotionale
  • etc.

Trateaza cu maxima responsabilitate imunitatea proprie si actioneaza in special in mod preventiv.

Sa previi e mai usor decat sa tratezi, inclusiv in cazul CORONAVIRUS!

Avand o imunitate puternica, chiar daca vei contacta virusul, te vei incadra probabil pe lista celor asimptomatici.

16 thoughts on “Tratamente naturale impotriva CORONAVIRUS, confirmate stiintific

  1. Simona Sangeorzan says:

    Buna,
    Va rog sa imi spuneti daca aceasta combinatie de uleiuri o pot folosi pt. Imunitate:
    Ulei esential de cimbru 3 x 5 picături/ zi
    Ulei esential de oregano 3 x 5 picături/ zi
    Ulei esential de frankincense ( tamaie) 3 x 3 pic/zi
    Ulei esential de copaiba 3 x 3 pic/ zi
    Ulei esential de eucalipt 3 x 1 pic/ zi
    Multumesc!

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua!
      Combinatia de uleiuri este buna dar in vremurile in care traim aspectele trebuie privite fundamental. Astfel este indicat sa nu ne bazam pe o singura terapie sau grup de produse ci pe cat mai multe cai de stimularea imunitatii:
      – alimentatie sanatoasa
      – gandire pozitiva si inlaturarea fricii inutile
      – suplimente cu efect dovedit stiintific
      – gemoterapie
      – aromoterapie
      – etc.

      De multe ori un dezechilibru in organism este dat de un deficit de vitamine, minerale, enzime sau alte substante si atunci uleiurile esentiale au actiune limitata. Dar in alte situatii ele pot avea multe efecte pozitive: de la cresterea vibratiei organismului si pana la un mult-dorit efect anitiviral.

  2. Valentin says:

    As avea nevoie de o reteta naturista de protectie Covid pentru o persoana care alapteaza. Si daca se poate aplica si ca tratament naturist pentru persoana infectata.

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua,

      Pentru persoana infectata va recomand schema de tratament de aici. Desi schema este eficienta, este nevoie sa pastrati legatura apropiata cu medicul sau farmacistul dvs. in cazul in care simptomele se modifica sau se inrautatesc. Pentru Persoana care alapteaza recomand Vitamina C lipozomala 1 cps/zi, Omega 3 2 cps/zi si Polygemma 17 Imunitate 1mL x 3/zi. In ambele situatii este importanta odihna suficienta (minim 8h/noapte), hidratare constanta si cresterea consumului de fructe, legume, cereale integrale, nuci si seminte.

  3. Sultana says:

    Sincere felicitări pentru acest articol
    Mulțumesc cu recunoștință pentru publicarea acestor informații pretioase
    Cu respect
    Sultana

  4. Maria says:

    Mi am notat tratamentul dv. Multumesc! Voi cauta medicamentele, unele chiar le folosesc, voi face preventie. Dumnezeu da ne ajute tuturor!

  5. Pingback: PACHET PENTRU IMUNITATE CRESCUTA ADULTI – Florian sports products-pharma beauty and fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *