O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Sportul tau preferat e apasatul pe tastatura? 🙂 …dar al copilului tau?

Sportul tau preferat e apasatul pe tastatura? 🙂 …dar al copilului tau?

Dupa o lunga perioada de timp in care nu i s-a mai dat prea multa importanta, sportul revine din ce in ce mai mult in atentia noastra si isi face simtita prezenta nu doar in mediul de performanta ci si ca parte a unui stil de viata sanatos.

Tot mai multi parinti realizeaza necesitatea sportului in viata copiilor, datorita beneficiilor pe care acesta le aduce la nivel fizic si psihic.

Sportul ar fi bine sa fie parte integranta a vietii oricarui copil si a oricarui adult. Daca sportul se practica in familie, acest lucru este benefic pentru unitatea familiei. Cu cat mai multe lucruri facem impreuna ca familie, cu atat mai uniti suntem, cu atat mai bine ne cunoastem unii pe altii, cu atat mai bine vom relationa. Familiile care fac activitati impreuna, raman impreuna!

Copiii se nasc activi si plini de energie iar pentru ei sportul este o placere dar si un stil de viata innascut. Sa cultivam acest instint sanatos pentru sanatatea noastra si a generatiilor care vor urma!

In lectia Ted de astazi vom vedea ce inseamna sportul pentru fiecare dintre noi, atat individual cat si in echipa. De ce trebuie sa facem sport in mod constant chiar daca nu ne dorim neaparat patratele la abdomen sau rezistenta de maratonist? Pentru simplul fapt ca sportul ne intareste atat muschii cat si mintea.

Urmareste acest video si vei descoperi legatura dintre sport si articulatii, dintre exercitiile fizice si starea de bine, dintre alergare si optimism.

In acelasi timp vei vedea ce lectii de viata iti ofera practicarea unui sport de echipa si cum poti vedea si din alta perspectiva infrangerile de care ai parte in viata si cum le poti transforma in trepte catre succes. Experienta de a te impaca cu infrangerea, de a-i strange mana si a-l felicita pe cel care a fost mai bun decat tine, cladeste un caracter solid inca din copilarie.

Daca pana acum ai ezitat sa iti duci copilul la sport, daca ti-ai tot gasit scuze ca nu ai timp sau ca esti prea obosit ca sa mai faci si sport, e timpul sa iei in considerare acest lucru. Sportul nu este o optiune, este o necesitate!

Ca sa ajungi la o greutate optima, e nevoie sa ai o alimentatie cat mai corecta! Daca vrei sa fii sanatos in schimb, e nevoie si sa faci sport cu regularitate!

Cred ca acum esti destul de curios sa vizionezi acest video pana la capat.

Vizionare cu folos de la Minunea Naturii!

…si nu uita proverbul vechi de mii de ani: Minte sanatoasa in corp sanatos!

Pentru ca sportul poate fi mai benefic pentru minte si starea interioara decat pentru muschi!

Tu cat sport faci azi?

3 thoughts on “Sportul tau preferat e apasatul pe tastatura? 🙂 …dar al copilului tau?

  1. Pingback: Obezitatea, riscurile ei si cum poti sa slabesti in mod simplu si corect! – Blogul Minunea Naturii

  2. Pingback: Probleme cu imunitatea? Ai incredere in intelepciunea naturii! - Blogul Minunea Naturii

  3. Pingback: Care este secretul unei relaxari optime? - Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *