O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

Simplu. Versuri hranitoare – Cristela Georgescu, o carte dincolo de carte

Simplu. Versuri hranitoare – Cristela Georgescu, o carte dincolo de carte

Dincolo de agitatia zilnica, mare mi-a fost bucuria ieri cand am primit in farmacie o carte pe care am asteptat-o mult timp. A trecut ceva timp de la lansare si imi doream ca aceasta carte sa stea pe raftul farmaciei noastre. Imi doream aceasta carte pentru ca eu personal o am si am citit-o, mi-a placut foarte mult si rezonez mult cu ea. Mi-a placut si pentru ca promovam aceleasi valori (alimentatie sanatoasa, familie unita, hrana dincolo de mancare, armonie in viata noastra) si merita sa o promovez mai departe.

Simplu versuri hranitoare recomandata de Anca Ienin

Simplu. Versuri hranitoare, scrisa de Cristela Georgescu, este mai mult decat o carte, este o poarta catre lumea povestilor, o poarta catre o alimentatie sanatoasa si un instrument prin care copiii sunt tentati sa guste mancaruri sanatoase. Simplu este „un ambalaj” foarte atragator pentru preparate hranitoare, fiecare reteta are o poveste care ii duce pe copii dar si pe adulti dincolo de aceasta, ii duce intr-o lume a armoniei si a sanatatii.

Simplu. Versuri hranitoare este mai mult decat o carte, doar daca o tii in mana, simti ca emana o energie pozitiva. Imbinarea dintre versurile inspirate, ilustratiile colorate si sugestive te duc intr-o alta lume, intr-o lume a bucuriei, a linistei si a armoniei.

Simplu. Versuri hranitoare si Cristela Georgescu in general promoveaza niste valori solide de care ar fi bine sa tinem cu totii cont: alimentatia sanatoasa si hrana dincolo de mancare, familia unita si fericita, joaca si bucurie in orice facem. Aceste valori sunt cele pe care le promovam si noi, cei care au trecut pragul „Minunea Naturii” poate si-au dat seama de asta. Pentru ca ne dorim sa fim pe deplin sanatosi si pentru ca a gati sanatos nu este o „corvoada” ci este SIMPLU, va recomand aceasta carte, o carte scrisa pentru adulti dar si pentru copii, o carte scrisa pentru familie.

Familia noastra este locul unde ne refugiem in fiecare zi dupa agitatia care ne inconjoara, familia este locul unde ne simtim „acasa” in adevaratul sens al cuvantului. Simplu. Versuri hranitoare este inca un „instrument” pentru a tine familiile unite, este un sprijin pentru a face totul impreuna, este un sprijin pentru consolidarea familiilor si este un sprijin pentru parintii care isi doresc sa aibe copii sanatosi si voiosi. Simplu. Versuri hranitoare ne indeamna sa fim o familie unita, sa stam impreuna, sa gatim impreuna, sa citim impreuna… sa fim sanatosi impreuna.

Retele prezentate intr-un mod inedit sunt in acelasi timp foarte gustoase dar si sanatoase, sunt insa pline de savoarea povestii care le insoteste si contin ingredientul minune numit iubire

Simplu. Versuri hranitoare este un motiv de bucurie, se simte dragostea cu care e scrisa si transmite o stare de bine. Simplu. Versuri hranitoare  este o invitatie la o viata sanatoasa si ofera instrumente utile pentru o alimentatie sanatoasa. Simplu. Versuri hranitoare cuprinde retete scrise in versuri care se imbina armonios cu povesti astfel incat este atat pe placul celor mici dar si utila pentru cei mari.

Simplu. Versuri hranitoare este o carte scrisa pentru tine, o carte „simpla” dar pe care iti va face mare placere sa o citesti si care iti va transmite si tie o stare de bine, iti va transmite sanatate si bucurie.

Sunt Anca Ienin si iti recomand cu drag Simplu. Versuri hranitoare, o carte de Cristela Georgescu!

Cartea „Simplu. Versuri hranitoare (I)” este disponibila in Timisoara doar la farmaciile Minunea Naturii:

Minunea Naturii 1:
Str. Sf. Ap. Petru si Pavel nr.48, 0771 17 17 17

Minunea naturii 2:
Calea Sagului, nr.100 in incinta Shopping City Timisoara, 0771 15 15 15

 

Simplu. Versuri hranitoare, o carte deosebita scrisa de un om deosebit, Cristela Georgescu!

One thought on “Simplu. Versuri hranitoare – Cristela Georgescu, o carte dincolo de carte

  1. Adi Mara says:

    La pagina dumneavoastra am gasit numai postari scrise cu bun simt. Va admir pentru modul in care expuneti parerea in pagina aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *