O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Revolutie in igiena dentara – periuta de dinti cu ultrasunete Emmi-dent!

Revolutie in igiena dentara – periuta de dinti cu ultrasunete Emmi-dent!

Zambetul nostru este parte din emblema noastra iar dintii sunt importanti si pentru sanatate si pentru aspectul nostru exterior. In acelasi timp o dantura sanatoasa denota un organism sanatos!

Un zambet stralucitor confera celor mai mult­i oameni o mai mare incredere in sine, precum si sentimentul de a fi mai atractivi si mai vitali. De aceea, pentru dint­i mai albi si o igiena dentara optima, au devenit comune chiar si proceduri deosebit de dureroase.

Cu toate acestea majoritatea oamenilor sufera de probleme dentare: carii, tartru, placa bacteriana, gingii sensibile, etc.

Multe dintre aceste probleme sunt cauzate de bacterii si de igiena insuficienta a dintilor.

De ce sunt benefice ultrasunetele?

Veti simti deja dupa cateva utilizari efectul profilactic al Ultrasunetului Original Emmi-dent.

Ultrasunetul conduce la o netezime deosebita a suprafetelor dintilor.

Astfel, bacteriile nu pot adera timp de mai multe ore.

Cavitatea bucala este habitat pentru o multitudine de bacterii, care, printre altele, se fixeaza pe suprafat­a din­tilor si pe gingie si se inmult­esc acolo (aprox. 80% din bacteriile existente in corpul uman sunt produse in cavitatea bucala).

Unele dintre aceste bacterii provoaca infect­ii ale din­tilor si a maxilarelor, altele sunt implicate in apari­tia bolilor vasculare si a altor boli.

Bacteriile de pe suprafat­a din­ilor si a gingiei formeaza impreuna cu substan­te ca de exemplu zaharul sau amidonul, un strat lipicios, asa numita „placa dentara”. Aceasta placa este cauza majora a irita­tiilor gingivale, a sangerarii gingiilor si a cariilor. In cazuri extreme, dint­ii isi pierd sprijinul, devin mobili si cad sau trebuie extrasi din cauza unor inflamat­ii acute.

Preveni­ti toate acestea utilizand 100% Ultrasunet Original de la Emmident pentru o curatare a danturii si o igiena orala perfecta.

Ultrasunetele distrug bacteriile, tartrul si placa ce cauzeaza iflamatiile gingivale.

Emmi-dent vine cu un produs revolutionar prin faptul ca chip-ul de ultrasunete se afla in capul periutei ceea ce duce la o eficienta marita si la un consum de energie mic.

Ultrasunetele sunt folosite de medicii dentisti pentru curatarea tartrului si pentru alte proceduri.

Cu Emmi-dent pute­ti folosi zilnic tehnologia revol­utionara a cura­tirii dentare cu ultrasunete, comod, acasa fara a va deplasa la un specialist.

Periuta de dinti Emmi-dent curata si albeste dintii folosind tehnologia 100% ultrasonica cu pana la 96 milioane de oscilatii pe minut! Emmi-dental este periuta de dinti inovatoare ce va curata dintii si gingiile fara periaj.

Sistemul Emmi de igiena dentara este patentat la nivel mondial, opereaza doar cu ultrasunet (100% Ultrasunet Original), a fost testat prin studii clinice si efectul a fost confirmat.

Intre timp, peste 100.000 de client­i satisfacut­i folosesc aparatele Emmi-dent pentru curatarea danturii si igiena orala.

Benefici ale periutei cu ultrasunete Emmi-dent:

  • Distruge eficient bacteriile si germenii de pe suprafata dintilor si pana la 12 mm sub gingii si in buzunarele gingivale, acolo unde nu puteti ajunge cu un periaj manual sau utilizand ata dentara.
  • S-a dovedit clinic ca reduce drastic inflamatiile si sangerarile gingivale. Foarte eficienta in lupta impotriva bolilor parodontale si a ulceratiilor bucale.
  • Nano-bulele si ultrasunetele indeparteaza petele de cafea, vin, ceai sau nicotina in doar cateva zile. Reda albul natural al dintilor fara utilizarea unor produse chimice de albire ce pot afecta smaltul.
  • Emmi-dental va ofera o respiratie proaspata pana la 12 ore! Recomandata persoanelor ce sufera de halitoza (respiratie urat mirositoare)
  • Curatare fara a fi nevoie de periaj, evitand astfel deteriorarea smaltului si iritarea gingiilor. Ideala in cazul in care aveti retractii gingivale sau daca aveti dureri cand va periati cu o periuta clasica. Nu sunt necesare particule abrazive in pasta de dinti.
  • Recomandata pentru persoanele cu implanturi, aparate ortodontice, coroane, punti si proteze. Ultrasunetele protejeaza implanturile de bacteriile din interiorul tesutului.
  • Copii doar trebuie sa tina periuta pe dinti! Curatarea devine astfel mult mai usoara atat pentru ei cat si pentru parinti.
  • Distruge tartrul si placa dentara
  • Stimuleaza ciculatia sangvina la nivelul gingiilor pentru accelerarea vindecarii diverselor afectiuni.

Doriti dinti mai albi, dar va e teama de o albire pe baza de agenti chimici?

Emmi-dent este solutia dumneavoastra pentru a va readuce albul natural al dintilor.

EMMI-DENT ESTE IDEALA SI PENTRU COPII!

  • Copiii doar tin periuta pe dinti. Periajul nu este necesar
  • Curatarea dintilor devine astfel mult mai usoara atat pentru parinti cat si pentru copii.
  • Clatirea si utilizarea atei dentare ce sunt atat de dificile pentru copii nu mai sunt necesare.
  • Efectul terapeutic al periutei ultrasonice previne formarea cariilor.

EMMI-DENT AJUTA IN LUPTA CU PARODONTOZA SAU BOLILE GINGIVALE

Periuta de dinti Emmi-dent distruge bacteriile, tartrul si placa ce cauzeaza iflamatiile gingivale.

Riscuri crescute la imbolnavirii ca urmare a Parodontozei:

Societatea Germana de Paradontologie atrage atentia asupra riscurilor Parodontozei:

Posibile imbolnaviri ca urmare a imprasierii bacteriilor parodontitei in fluxul sanguin (de ex. prin sângerarea gingiei)*:

  • imbolnaviri cronice ale cailor respiratorii, pneumonie – 2 – 4 ori
  • riscuri in sarcina (de ex. naştere prematura) – 4 – 8 ori
  • steoporoza (pierderea masei osoase) – 2 – 4 ori
  • accident vascular cerebral – 2 ori
  • imbolnaviri ale aparatului circulator cardiac (infarct miocardic) – 2 ori
  • diabet – 2 – 11 ori

*sursa Societatea Germana de Parodontologie

Ingrijirea cu ultrasunete Emmi-dent va poate salva de toate aceste neplaceri.

Ultrasunetele si aparatele ortodontice:

Daca purtati un aparat ortodontic veti fi si mai incantat(a) de periuta de dinti Emmi-dent deaoarece ea va reusi sa curete si sa distruga bacteriile din toate locurile greu accesibile periutelor clasice.

Medicii dentisti din Germania si din intreaga lume recomanda periutele de dinti pentru purtatorii de aparate ortodontice datorita curatarii extrem de eficiente.

Ultrasunetele si implanturile dentare:

Rata de acceptare a implanturilor dentare tinde spre 100% daca se foloseste o periuta de dinti cu ultrasunete deoarece:

  • riscul de infectii este aproape inexistent,
  • vindecarea se produce foarte repede
  • implantul este mai usor acceptat de catre organism

Ultrasunete pentru animale de companie:

Poate suna comic, hazliu sau bizar dar compania Emmi-dent a dezvoltat o gama de periute de dinti cu ultrasunete pentru animale de companie, in special caini si pisici.

Prinicpalul avantaj al utilizarii periutei de dinti cu ultrasunete la animalele de companie este faptul ca din gura/botul lor nu va mai iesi un miros neplacut, ci unul neutru.


Cum functioneaza periuta de dinti cu ultrasunete Emmi-dent:

Generarea Utrasunetului Original Emmi-dent are loc intr-un piezo-chip patentat, localizat in capul periei. Perii transmit ultrasunetul cu pana la 96 de milioane de oscilat­ii aeriene pe minut, direct in pasta de dint­i speciala ultrasonica Emmi-dent. Acolo, ultrasunetul formeaza milioane de bule microscopice (aprox. 3,5 milioane de microbule pe mm³), care indeparteaza prin implozie impurita­i precum resturile alimentare si de asemea germenii, bacteriile si tartrul.

Datorita dimensiunii microscopice a bulelor, acestea patrund chiar si in cele mai mici intersti­ii si curat­a astfel si spa­iile interdentare, pungile gingivale si fisurile.

Poate preveni sangerarea gingiilor si parodontoza.

DOMENII DE UTILIZARE PERIUTA CU ULTRASUNETE EMMI-DENT:

  • in curat­area danturii
  • curatarea coroanelor, protezelor si a aparatelor dentare
  • igiena orala
  • dinti sensibili
  • albirea dintilor
  • sangerarea gingiilor
  • parodontoza

Pentru multi dintre noi, curatarea dintilor fara periere este un aspect ciudat. Recomandarea noastra este ca indiferent cum preferati sa va spalati dintii, la final este bine sa folositi periuta de dinti Emmi-dent pentru o curatare profunda, pentru a distruge bacteriile si pentru a avea cu adevarat o dantura sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *