O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

More milk plus si restul produselor fabuloase pentru alaptare si mamici de la Motherlove

More milk plus si restul produselor fabuloase pentru alaptare si mamici de la Motherlove

Alaptarea este un dar minunat deopotriva pentru mame si bebelusi. Desi in mod oficial alaptarea este foarte mult recomandata, in mod practic mamele au un sprijin destul de redus pentru a alapta. Datorita faptului ca tehnica de alaptare nu este suficient explicata sau cunoscuta foarte multe mamici renunta la alaptare.

Traim intr-o lume in care informatiile ambigue si chiar contrare abunda astfel ca mamele sunt tentate sa renunte la alaptare deoarece au impresia ca si formulele de lapte sunt cam „acelasi lucru” cu laptele matern, ceea ce nu este adevarat.. Traim o perioada in care foarte putin mamici isi mai alapteaza bebelusii macar pana la 6 luni ceea ce nu este bine deloc pentru bebelusi si pentru sanatatea lor fizica si emotionala viitoare.

Din fericire numarul mamicilor care au reconstientizat importanta alaptarii este in crestere si se acorda, din nou, o importanta tot mai mare alaptarii si ingrijirii naturale a bebelusilor. Astazi exista consilieri in alaptare care pot fi cu usurinta contactati pentru a va oferi tot sprijinul in alaptare.

Asadar tot mai mult mamici isi doresc din nou sa-si ingrijeasca bebelusul cat mai natural si sa alapteze bebelusii tot mai mult timp. Cu toate acestea multe mamici intampina greutati datorita laptelui insuficient.

Stresul nasterii impreuna cu influenta celor din jur si pot fi factori descurajatori, insa mamici, nu va lasati, ati fost concepute sa puteti alapta si cu toate puteti sa o faceti.

Alaptarea este cel mai mare cadou pe care puteti sa-l faceti bebelusului vostru. Daca totusi intampinati greutati exista consilieri in alaptare si formule naturale special create pentru a va ajuta sa alaptati si nu uitati sa cereti sprijinul unui consilier in alaptare.

Unul dintre produsele extraodinare pentru stimularea lactatiei este More Milk Plus.

more milk plus motherlove

More Milk Plus alaturi de Lacto plus, sunt 2 formule naturale si extrordinare pentru stimularea naturala a lactatiei.

lacto+ 250ml stimulent natural al lactatiei

Motherlove a creat un produs inovator, More Milk Plus, reunind cele mai eficiente plante in stimularea lactatiei si creand o formula cu absorbtie rapida si efect imediat.

motherlove3

More Milk Plus este o solutie eficienta, sigura si naturala pentru cresterea cantitatii laptelui matern.

More Milk Plus contine un amestec brevetat si protejat, alcatuit din cele mai cunoscute plante medicinale pentru stimularea lactatiei. More Milk Plus contine 100% din plante medicinale, chiar si compozitia capsulelor este naturala si vegetala.

more milk plus motherlove

De ce ne place More Milk Plus si ce avantaje are?

are efect rapid: creste cantitatea laptelui in 24-48 de ore!

contine extracte concentrate din 4 plante medicinale, astfel este mult mai eficient decat ceaiurile

este usor de administrat: capsulele, se pot administra oriunde cu o cantitate mica de apa

nu trebuie administat continuu, daca cantitatea laptelui secretat este suficient, se intrerupe adminisrarea si se poate reincepe oricand

se poate administra imediat dupa nastere

este absorbit usor de organism si are efect rapid

valabilitatea este indelungata, daca se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele directe ale soarelui. Nu necesita pastrarea in frigider.

Ce plante contine More Milk Plus?

  • schinduf (Trigonella foenum graecum),
  • radacina de schinel (Cnicus benedictus),
  • urzica (Urtica dioica),
  • fenicul (Foenoeniculum vulgare),
  • lecitina din soia nemodificata genetic, trigliceride cu catena medie (ulei de cocos)
  • Capsula din celuloza vegetala.

Ce efect au plantele din More Milk Plus?

Semintele de Shinduf:

Schinduful este cea mai renumita planta medicinala, avand proprietati de crestere a cantitatii de lapte matern. Pe langa aceasta amelioreaza durerile de gat, iritarea tractului respirator si digestiv. Imbunatateste digestia si stimuleaza apetitul. Este o sursa bogata de acizi grasi esentiali. Este folosita de asemenea ca inlocuitor al siropului de artar si ingredient al diferitelor condimente.

Extractul concentrat de Schinduf din More Milk Plus alaturi de celalte plante creeaza o sinergie si un efect mai intens de stimulare a lactatiei.

Observatie: Schinduful influenteaza metabolismul hormonal si nu este recomandat in caz de hipotiroidie.

Frunzele de Schinel:

Cresc cantitatea de lapte matern la mamicile care alapteaza. Stimuleaza ficatul si bila pentru o functionare sanatoasa. Calmant, reduce anxietatea. Schinel-ul este o planta mai putin cunoscuta insa foarte eficienta pentru stimularea lactatiei.

Semintele de Fenicul:

Ajuta secretia de lapte matern. Calmeaza arsurile de stomac, indigestia, balonarea si colicile sugarilor. Este folosit in condimente.

 Frunzele proaspete, inainte de inflorire de Urzica:

Stimuleaza productia de lapte matern. Contine multe vitamine si minerale: fier, calciu, potasiu, acid folic, vitamine B, vitamina K si aminoacizi esentiali. Intareste rinichii.

Modul de administrare al More Milk PLus:

Pana la greutatea corporala de 80 kg, se recomanda 4×1 capsule / zi cu 30-60 ml apa. Peste greutatea corporala de 80 kg, se recomanda 3×2 capsule / zi cu30-60 ml apa.
Evitati consumul de lichide aditionale, 20 minute inainte si dupa administrare.

Pe langa More Milk PLus, gama Motherlove cuprinde o gama completa de ingrijire a mamei si bebelusului.


Capsulele de Ruta Caprei (Goats Rue)

Este un NOU produs GALACTOGOG listat in Romania – Capsule GOAT’S RUE (Galega Officinalis, Ruta Caprei – extras concentrat fara alcool în capsule vegetariene) descoperit în Europa, RUTA CAPREI este cunoscuta prin faptul că sustine lactatia si ajuta dezvoltarea tesutului mamar.

Această formula ajuta femeile carora nu a crescut dimensiunea sanului in timpul sarcinii, au avut intervenții chirurgicale anterioare la san precum si mamele adoptive.


Motherlove PRENATAL:

Prenatal este o gama destinata mamicilor insarcinate si perioadei dinaintea nasterii. Gravidutele au ajutoare de nadejde in produsele Motherlove pentru prevenirea veergeturilor, relaxarea pielii si pregatirea perineului pentru nastere.

Ulei pentru pantecele gravidelor Motherlove

Este un „ulei de lux” care rasfata si ajuta in mentinerea frumusetii pielii pantecelui in crestere. Datorita compozitiei speciale de plante, face ca pielea sa ramana moale si elastica, reduce senzatia neplacuta de mancarime si preia usor lupta cu vergeturile in aparitie. Se absoarbe usor, fara a lasa urme usurand astfel utilizarea zilnica. Parfumul natural, placut de levantica si musetel ofera senzatie placuta, comfortabila.

Uleiul pentru pantecele gravidelor este prevazut cu un recipient cu pompa pentru utilizare mai usoara!

Compozitie:

ulei din samburi de caise, radacina de nalba alba, maces, flori de lavanda, flori de musetel, flori de galbenele, ulei esential de lavanda

Balsamul pentru pantecele gravidelor Motherlove:

balsam pantece gravide Motherlove

Nu permite aparitia vergeturilor pe pielea pantecelui care creste si se intinde tot mai mult, provocand astfel mancarimi. Datorita uleiului din seminte de struguri si untului de shea ajuta conjunctul sa se acomodeze supraintinderii, in timp ce pastreaza elasticitatea pielii burtii si a sanilor si pentru perioada de dupa nastere. Asigura un sentiment placut, o piele fina si uniforma pe toata durata zilei. Lavanda confera balsamului un miros nobil, fin.

Balsamul contine, in afara de plantele medicinale din Uleiul pentru pantecele gravidelor unt de shea si ceara de albine.

Balsam pentru mamelon Motherlove

Balsam pentru ingrijirea mamelonului 30ml - MOTHERLOVE

Balsam recomandat mamicilor pentru ingrijirea mamelonului in perioada pre- si post natala. Pentru mamelonul ranit, crapat, dureros in timpul alaptarii. Calmeaza iritatia si inflamatia. Regenereaza tesutul, accelereaza cicatrizarea si scade durerea. Datorita compozitiei cremoase, se absoarbe usor in timp ce galbenelele reduc inflamatia iar ceara de albine ofera protectie pe toata suprafata mamelonului. Are avantajul ca nu trebuie spalat si curatat inainte de alaptare.

Compozitia balsamului este naturala, fara riscuri in cazul inghitirii.

Compozitie: ulei de masline extra virgin, ceara de albine, unt de shea, radacina nalba alba, flori de galbenele. Nu contine lanolina!

PREGATIRE PENTRU NASTERE Motherlove:

O gama conceputa de Motherlove pentru perioada foarte apropiata de nastere si imediat dupa nastere:

Ulei de masaj mama – bebelus Motherlove:

ulei masaj mama bebelusi Motherlove

Ulei cu parfum bland de lavanda ideal pentru masajul perineului dinaintea nasterii. Calmeaza si face pielea mai frageda, elastica pregatind astfel perineul pentru suprasolicitare. Ajuta regenerarea rapida a perineului dupa nastere. Recomandam ecest ulei si pentru masajul pielii sensibile a bebelusului!

Compozitie: ulei din samburi de caise, flori de lavanda

Pulverizator regenerant pentru perineu Motherlove:

Spray regenerant pentru perineu 60ml - MOTHERLOVE

Un produs indispensabil dupa nastere!

Calmeaza, purifica, restructureaza rana si sensibilitatea perineului. Are efect antibacterial si de reducere a sangerarii. Reduce senzatia de mancarime in cazul hemoroizilor. Se poate utiliza imediat dupa nastere. Datorita pulverizatorului este foarte usor de utilizat.

Compozitie: apa distilata, alcool din cereale, frunze de strugurii-ursului, hamamelis, coada soricelului, ulei esential de grapefruit, ulei esential de lavanda

Balsam pentru hemoroizi Motherlove:

Balsam pentru hemoroizi 30 ml - MOTHERLOVE

Regenereaza eficient, calmeaza mancarimea si senzatia de usturime. Are actiune astrigenta, antiinflamatoare.

Compozitie: ulei de masline extra virgin, ceara de albine, hamamelis, patlagina, coada soricelului, flori de galbenele

Motherlove PENTRU BEBELUSI:

Si pentru ca sa avem o gama completa, nu puteau lipsi produsele pentru bebelusi:

Crema protectoare pentru bebelusi Motherlove

Balsam pentru calmarea iritatiilor de scutec 30ml - MOTHERLOVE

Aceasta crema matasoasa se absoarbe usor, compozitia speciala de plante medicinale calmeaza iritatia pielii provocata de folosirea scutecelor. Calmeaza senzatia de discomfort si ajuta regenerarea. Este eficient si in tratarea mamelonului infectat de afta.

Compozitie: ulei de masline extra virgin, ceara de albine, radacina de strugure, smirna, coada soricelului, flori de galbenele

Majoritatea produsele detin certificatele:

OTCO – Certificat recunoscut de Camera Americana de Agricultura, care atesta standardele stricte de certificare a produselor ecologice

USDA – certificatul este garantia ingredientelor organice in produs, in proportie de cel putin 95%

Va recomandam cu drag si fara nici un fel de reticenta produsele 100% naturale de la Motherlove. Le veti iubi si ca mama si ca bebelus!

One thought on “More milk plus si restul produselor fabuloase pentru alaptare si mamici de la Motherlove

  1. Pingback: Vrei sa arzi calorii in mod natural? Inlocuieste negru cu verde! – Blogul Minunea Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *