O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Legitati – fundamente pentru sanatate

Legitati – fundamente pentru sanatate

Misiunea Minunea Naturii a fost de la inceput și rămâne și astăzi, cea de a ajuta oamenii să fie mai sănătoși și de a își menține sănătatea optimă.

Pentru 2022 ne-am propus să facem în acest sens și mai multe pentru comunitatea Minunea Naturii. Va fi mult mai mult efort pentru noi și un mai mare impact pentru voi!

Astfel, prin intermediul fondatorilor noștri, farm. Anca si Adrian Ienin, îți vom furniza în fiecare zi, de luni până vineri, pe tot parcursul anului o informație zilnică, simplă și relevantă care să te ajute în mod real să fii mai sănătos sau mai sănătoasă. 

Aceste informații le-am denumit legități.

Ce inseamna o legitate? 

Le spunem legități, legi universale, fundamente sau principii pentru sănătate, adică adevăruri care funcționează indiferent dacă tu crezi în ele sau nu.

Ca să îți oferim un exemplu: indiferent dacă crezi sau nu, dacă îți bagi degetele în priză, cu siguranță te vei curenta! Legitatea suna asa: curentul electric curentează!

Astfel de adevăruri există și în sănătate și la fel ca și în oricare domeniu, dacă respectăm principiile potrivite, vom ajunge la rezultatele dorite.

Vor fi sfaturi scurte, zi de zi, menite să te mențină mai aproape de un stil de viață sănătos, să îți sporească motivația și să mergi mai departe zi de zi pe calea sănătății.  Facem toate astea ca să nu te lași prins în capcana alegerilor nocive, promovate intens prin reclame media, ambalaje atrăgătoare sau invitații la obiceiuri nocive.


Așadar inscrie-te la neswletter-ul nostru (o poti face in josul paginii de homepage), vei primi un e-mail în fiecare zi pe care îți sugerăm să nu-l consideri spam ci să-l citești cu interes și să-l aplici în viața ta. Îți va lua 1-2 minute și te va ajuta mai mult decât crezi!


Să ai un an minunat, plin de bucurii și împliniri!

 

Bucuroși să te știm sănătos,

Farm. Anca și Adrian Ienin

 

PS. Incepem de luni 10 ianuarie.

3 thoughts on “Legitati – fundamente pentru sanatate

  1. Vrabie Camelia says:

    Eu, ca medic va multumesc din suflet pt tot ce publicati, dar multumesc si universului, ca am dat de site-ul dvs. La multi ani!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *