In traditia romaneasca drobul este un aliment nelipsit de pe masa de Paste. Ce fac insa persoanele carora le este mila de bietele animale sau care au adoptat o dieta vegetariana sau vegana.
Iti prezentam mai jos o reteta delicioasa de drob de legume, vegan si mai usor de digerat decat varianta animala.
se mixeaza in blender: apa, bulionul, ceapa, spanacul, usturoiul, semintele de floarea soarelui, nuca si faina de ovaz
se amesteca apoi cu orezul, cu fulgii de drojdie, cu busuiocul, uleiul si cimbru
se pun intr-o tava de cozonac la cuptor (in care a fost pusa o foaie de copt) timp de 45 de minute
Recomandare:
Chiar daca este un aliment sanatos, nu exagera cu el si nu il combina cu prea multe preparate!
Pofta buna, alegeri sanatoase si sarbatori fericite!
Farm. Anca si Adrian Ienin
Anca si Adrian Ienin, farmacisti naturopati si fondatori ai conceptului Minunea Naturii.
Au transformat pasiunea pentru alimentatie, stil de viata sanatos si tratamente naturale intr-un concept dedicat sanatatii depline.
Scriu articole documentate de ultimele studii in domeniu si din experienta directa cu pacientii.
Cred in exemplul propriu si integritate, astfel informatia furnizata este credibila si autentica.
Pingback: Ce pot sa mananc sanatos si gustos de sarbatori? - Blogul Minunea Naturii