O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (142 voturi, medie: 3,66 din 5)
Încarc...

Despre produsele Homeogenezis, informatii interesante si utile

Despre produsele Homeogenezis, informatii interesante si utile

Homeogenezis este o gama de produse inedite si originale creata de laboratorul Imprint Invent din Romania. Produsele Homeogenezis au o abordare deosebita neputand fi comparate cu alte produse din punct de vedere al formularii lor.

Produsele Homeogenezis combina fitoterapia cu medicina informationala sau energetica, avand astfel un efect intens dar si subtil actionand in organism atat in plan fizic cat si in plan emotional.

Modul de actiune si formularea produselor Homeogenezis nu sunt usor de inteles de aceea mai jos aveti informatii despre acestea.

Principiile dupa care sunt elaborate produsele Homeogenezis:

  • Homeogeneza = geneza similara, asemanatoare, in acelasi fel si/sau mod, dupa acelasi model si/sau tipar, dupa chip si asemanare, etc.
  • Homeogenezica = identificarea si valorificarea principiilor, legilor, regulilor si normelor homeogenezei

Produsele Homeogenezis reprezinta o evolutie decisiva in practica terapeutica. Ele imbina fitoterapia cu tehnologia medicala avansata si alte terapii complementare. Organizate pe criteriile medicinii alopate, ele dezvolta cel putin trei directii noi in tratamentul problemelor de sanatate:

  • accesul facil la tratamentele de tip informational,
  • utilizarea eficienta a principiilor active din plantele medicinale si
  • abordarea directa a dezechilibrelor emotionale.

Scurt istoric al Produselor Homeogenezis

Primele tratamente complementare Homeogenezis s-au aplicat in 2010 in cadrul unui cabinet medical de medicina generala dedicat terapiilor complementare. Initial s-au utilizat ca mediu suport de transfer comprimate, pastile, tincturi alopate si/sau naturiste pe care pacientii le foloseau deja in medicatie si/sau cura. Pentru ca procesul de informatizare era indelungat si laborios, dupa cateva luni s-a trecut la folosirea ca mediu suport de transfer a apei, solutiilor hidroalcoolice, uleiurilor comestibile, a zaharului. In paralel s-au conturat pachetele de informatizare dedicate celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor si sistemelor. Intre 2011 si 2013 s-au conturat pachetele de informatizare destinate tabloului emotional-afectiv. In 2013 s-a inaugurat deschiderea Laboratorului Homeogenezis destinat realizarii, avizarii si productiei de suplimente alimentare Homeogenezis.

In 2016, Laboratorul Homeogenezis a definitivat o tehnologie proprie de extractie a principiilor active terapeutic din plantele medicinale si traditionale. Aceasta tehnologie asigura sinergia, biocompatibilitatea si biocomplianta prin care se reduc  la minim eforturile si perioadele  metabolice necesare organismului sa valorifice potentialul terapeutic al plantelor si ofera un efect crescut al acestora. In prezent cu toate ca se dezvolta productia, principala activitate ramane cercetarea si realizarea de noi produse.

imagine homeogenezis

Din studiile si monitorizarile efectuate asupra produselor Homeogenezis se contureaza urmatoarele:

– Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar oricine le-a folosit adecvat a evaluat diferenta dintre aceasta abordare complementara si orice alta forma de medicatie, terapie si tratament alopate, complementare sau alternative.

– Intr-un procent de 100%, la toate persoanele care au utilizat cel putin un an produse Homeogenezis de minim 3 ori pe zi, analizele medicale s-au incadrat in parametrii declarati normali de medicina alopata.

– Toti prescolarii cu frecvente probleme respiratorii, digestive si imunitar-alergice, la care s-au utilizat complementar asocierile Homeogenezis necesare, minim sase luni, s-au echilibrat stabil.

– Produsele Homeogenezis sunt remedii naturale pentru tratamente si terapii complementare care sustin, potenteaza si completeaza practica medicala alopata.

– Suplimentele alimentare Homeogenezis pot scurta perioada de tratament alopat al afectiunilor acute.

– Utilizarea acestora ca tratament medical complementar alopatiei in bolile cronice pentru o perioada de unu pana la trei ani poate duce la o recuperare a echilibrului organismului.

– Produsele Homeogenezis pot contribui la evitarea efectele secundare si adverse ale medicatiei alopate.

– Intervin direct in mecanismele durerii, dar principala actiune este la nivelul sursei acesteia si anume la nivelul disfunctiilor si dereglarilor  celulare, organice si tisulare care au generat durerea, pe care le echilibreaza,  realizand astfel rezolvarea pe termen lung. Acest efect poate contribui, inca din primele zile, la renuntarea treptata la antialgicele si antiinflamatoarele cu efect local si temporar.

– Optimizeaza si echilibreaza activitatea si organizarea celulara si organica, astfel oboseala cronica si surmenajul dispar din primele saptamani de administrare de cele mai multe ori

– Contribuie la realizarea unui substrat emotional – afectiv care sa echilibreaze perturbarile si tulburarile de conduita si personalitate si consecintele psihosomatice ale acestora.

– Suplimentele alimentare Homeogenezis pot  contribui la echilibrarea organismul in diverse cazuri de dezechilibre considerate cronice pana la situatia in care acesta nu mai are nevoie de tratament.

Descrierea produselor Homeogenezis:

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare care contribuie la echilibrarea organismului uman prin aport de informatie. Informatiile homeogene (homeogen = similar specificului organismului uman si a componentelor sale) si homeogenezice (similar specificului vietii si evolutiei umane) sunt identificate, realizate si imprintate pe un mediu suport de transfer prin intermediul unei biotehnologii de tip acusticogravitational care depaseste handicapul nonlinearitatii secventiale prin care opereaza dispozitivele si tehnologiile electromagnetice si cuantice.

Datorita caracterului nonlinear continuu atat ca frecventa, cat si ca amplitudine, ele pot fi stocate pe mediul suport de transfer in numar nelimitat. Informatiile homeogenezis se deosebesc de informatiile de tip homeopatic, floral, litocristalin, gemoterapic, etc., ele sunt informatii specifice organismului  si vietii umane sau informatii prelucrate sa respecte acest specific. Ca mediu de suport si de transfer al informatiilor homeogene si homeogenezice a fost alese extractele hidrogligerice, uleiul din samburi de struguri sau comprimatele pentru ca permit pastrarea intacta a acestora peste sapte ani.

Informatiile homeogenezis pot fi impartite in urmatoarele categorii:

elementare, solvante si adjuvante.

Informatiile elementare sunt informatiile specifice elementelor constitutive ale organismului, atat organocelulare, emotional-afective, cat si de centre, puncte si meridiane vitale si de metamerie spinala. Ele contribuie la intretinerea si echilibrarea celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor, sistemelor, emotiilor, sentimentelor si a componentelor acestora.

Informatiile solvante sunt informatiile invertoare de patologie (boli, afectiuni, sindroame) si infectie (microbi, virusi, paraziti, fungi). Ele contribuie la dizolvarea, indepartarea, prevenirea sau ocolirea bolilor sau a riscurilor de imbolnavire.

Informatiile adjuvante sunt informatiile specifice de tratament si terapie: medicamente, suplimente alimentare, produse homeopate, produse naturiste, esente florale, minerale, oligoelemente, vitamine, litocristale, etc. Informatiile adjuvante pot contribui la refacerea echilibrului organismului doar temporar si contextual si de aceea este indicat sa fie utilizate doar personalizat si sub monitorizare.

Lista informatii nonlineare prezente in produsele Homeogenezis:

Lista cu informatii  nonlineare elementare continute suplimentele HomeoGenezis:

Acid phosphatase, adeno-hypophysis – wala, adenosine – 3.5 cyclic monophosphate in blood, alaninaminotransferase of serum, aldosterone in blood, alpha 1 globulin, alpha 1- antitrypsin, alpha 2 globulin, alveolocyte, angiotensin converting enzyme, angiotensin I, angiotensin II, antidiuretic hormone, antistreptolysin, aorta, aorta abdominalis, aorta thoracica, aorta (tunica intima), arachnoidea ancephali, arteria auricularis posterior, arteria auricularis profunda, arteria axillaris, arteria basilaris, arteria brachialis, arteria bronchiales, arteria carotis commun, arteria carotis externa, arteria carotis interna, arteria cecales, arteria centralis retina, arteria cerebelli superior, arteria cerebri anterior, arteria cerebri media, arteria coeliaca, arteria communicans posterior, arteria coronara, arteria coronaria dextra, arteria coronaria sinistra, cystica, arteria digitalia palmares, arteria ductus deferentis, arteria esophagi, arteria facialis, arteria femoralis, arteria gastrica dextra, arteria gastrica sinistra, arteria gastroduodenalis, arteria hepatica propria, arteria ilei, arteria iliaca interna, arteria illocolica, arteria intercostales, arteria jejunalis, arteria lienalis, arteria lingualis, arteria mesenterica inferior, arteria mesenterica superior, arteria musculophrenica, arteria nasales posterior, arteria ophthalmica, arteria ovarica, arteria pancreatica dorsalis, arteria pancreatica magna, arteria pancreaticoduodenali, arteria poplitea, arteria pudenda interna, arteria pulmonalis, arteria radialis, arteria rectalis inferior, arteria renalis, arteria sigmoigea, arteria spinalis posterior, arteria subclavia, arteria suprarenalis superior, arteria testicularis, arteria thyroidea inferior, arteria thyroidea superior, arteria tibialis posterior, arteria tympanica superior, arteria ulnaris, arteria uterine, arteria vaginalis, arteria vertebralis, arteria vesicalis, arteria laryngea superior, arteriae- komplex, articulatio genus, articul- complex, articul. Intervetebr. Thoracica, articul. Intervertebr. Cervicales, articul. Intervetebr. Lumbales, articulato coxae, articulatio cubiti, aticulatio humeri, articulatio radiocarpea, articulatio sacroiliaca, articulatio subtalaris, articulatio talocalcaneol., articulatio talocruralis, articulationes intercarpeae, auris, basophils, beta globulin, bile acids, blast cell, blood histamine, blood phosphorus, blood sugar, blood urea, bronchiole, bronchus, bulbus olfactorius, bursa articul. cubiti, bursa articul. humeri, caecum, calcitonin, cardia, cardiomyocyte, cartilago, cartilago articularis coxae, cartilago articularis genus, cartilago articularis humeri, cavum tympani,cerebellum, cerebrum, cerebrum region motorica, cervix uteri, chief exocrinocyte, chorioidea, chromophile, adenocyte, cicterna chily, circus arteriosus cerebri, cochlea, collicului seminalis, colon, common alkaline phosphatase, common creatinphosphokinase, common plasma cholesterin, common thyroxine, conductive system cell, conjctiva, cooper, cor, cor dextrum, cor sinistrum, corium, cornea, corpora quadrig., corpora cavern penis, corpus amigdoloideum, corpus luteum, corpus vitreum, corticotropin, cutis, delta- aminolevulinic acid, dens, diaphragma, diencephalon, disci intervertebrales cervicales, disci intervertebrales lumbales, disci intervertebrales thoracici, discus intervertebrlis, dopamine, ductus choledohus, dusctus cisticus, ductus deferens, ductus hepaticus, ductus thoracicus, duodenum wala, dura mater encephali, endocardium, endometrium, endoteliocyten, eosinophiles, epidermis, epidermis cells, epipharynx, epiphisis, erythrocyten, esophagus, fasciculis atrioventricularis, femur, ferritin, fibroblast, folic. Lymphat, follicle- stimulating hormone, formatio reticularis, free plasma cholesterin, free thyroxine, free triiodothyronine, gamma glutamyltranspepsidase, gamma-globulins, gastrointestinal endocrinocyte, gingiva, girus cinguli, glandula lacrimalis, glandula parathyreoidea, gladula parotis, glandula sebacea, glandula suprarenalis, glandula thyreoidea, glucagon, glucose in plasma, glutamatedehydrogenase, glycosylated hemoglobin, haemoglobin, haptoglobin, hematocrit (whole blood), hepar- peterling, hepatocyte, hippocampus, hirsute sensory epitheliocyte, hypothalamus, hypothalamus neurosensory cells, ileum, immunoglobulin A, immunoglobulin D, immunoglobulin E, immunoglobulin G, immunoglobulin M, insulin, intestine epitheliocyte, iris, jejunum, labyryntus, lactic acid, larynx, lens, leycociten, lien, ligamentum latum uteri, ligamentum vocale, lipase, liquor cerebrospinalis, lithium, luteinizing hormone, lymphocyten, mamma, medula oblongata, medula spinalis cervicalis, medulla ossium rubra, meniscus, mesencephalon, miocardium, molecular universum, mucocyte, mucosa nasalis, musculus biceps brachi, musculus deltoideus, musculus glutae, musculus iliopsoas, musculus pectoralis, musculus sphincter, musculus sternocleidomastoideus, myoglobin, nervi thoracici, nervi complex, nervus abducens, nervus accessorius, nervus auricularis magnus, nervus axillaris, nervus cochlearis, nervus cutaneus femuralis lateralis, nervus facialis, nervus femoralis, nervus geniofemuralis, nervus glossopharingeus, nervus hypoglossus, nervus iliohypogastricus, nervus ilioinguinalis, nervus intercostales, nervus ishiadicus, nervus jugularis, nervus laringeus recurrens, nervus medianus, nervus musculocutaneus, nervus opturatorus, nervus oculomotorius, nervus olfactorius, nervus opticus, nervus peronaeus, nervus phrenicus, nervus pudendus, nervus radialis, nervus spinalis, nervus tibialis, nervus trigeminus, nervus trochlearis, nervus ulnaris, nervus vagus, neuro- hypophysis, neurocyte, neurosensory cells, neutral fats of plasma, nitrogen of aminoacids in serum, nodi lymph. axillares, nodi lymph. Inguinales profundi, nodi lymph. mediastinales anteriores, nodi lymph retropharyngei, nodi lymph bronchopulmonales, nodi lymph. celiaci, nodi lymph. cervicales profundi, nodi lymph. cervicales superficiales, nodi lymph. colici, nodi lymph. colici dextri, nodi lymph. colici medii, nodi lymph. colici sinistri, nodi lymph. cubitales, nodi lymph. gastrici, nodi lymph. gastrici dextri, nodi lymph. gastrici sinistri, nodi lumph. Hepatici, nodi lymph. iliaci externi, nodi lymph. iliaci interni, nodi lymph. inguinales superficiales, nodi lymph. mandibulares, nodi lymph. mesenterici inferiors, nodi lymph. mesenterici superiors, nodi lymph occipitals, nodi lymph. pancreaticolienalis, nodi lymph. parasternalis, nodi lymph. parotidei, nodi lymph. phrenici, nodi lymph. pulmonalis, nodi lymph. pylorici, nodi lymph. rectalis, nodi lymph. retroauricularis, nodi lymph. sacrales, nodi lymph. submandibularis, nodi lymph. submentales, nodi lymph. tibiales anteriores, nodi lymph. tracheales, nodi lymph. tracheobronchiales, nodi lymphatici, nonetherized fatty acids of plasma, noradrenaline in blood, nucleus ruber, oculus, olfactory epithelium, omentum majus, os – komplex, os palatinum, osteocyte, ovarium, pancreas, papillae duodeni, parametrium, parathyrocyte, pars intermedia hipophisis, pelvis renalis, pericardium, pericardium fibrosum, pericardium serosum, periodont, periostium, peripheric blood reticulocytes, peripheric blood thombocytes, peritoneum, pharynx, pia mater encephali, pituicyte, plasma phosphotides, plasma potassium, plasma sodium, plasmocyte, pleura, plexus brachialis, plexus cardiacus, plexus celiacus, plexus cervicales, plexus coronarius cordis, plexus gastrici, plexus hepaticus, plexus iliaci, plexus lumbalis, plexus pulmonales, plexus renalis, plexus sacralis, plexus uterinus, plexus venosus cavernosi concharusn, plexus venosus rectalis, plexus venosus uterinus, podocyte, pons, porphyrines in red blood cells, processus mastoideus, prolactin, properdin, prostata, protein C, prothronbin index, pulmo, pulpa dentis, pylorus, rectum, ren, rennin, retina, rhinos, salpinx, sclera, secretory alveolar cells, segmented neutrophils, seromucoids, serotonin, serum albumen, serum alphaamylase, serum ammonia, serum asparagaminotransferase, serum calcium, serum ceruloplasmin, serum complement, serum fibrinogen, serum iron, serum magnesium, serum triglycerides, serum uric acid, sialic acid, sinus aortae, sinus durae matris, smooth myocyte, somatotropic hormone, stem cell, tendo, testis, testosterone, thalamus, thrombocyte, thymus, thyreoglobulin, thyritropic hormone, thyrocyte, thyroxine binding globulin, tonsilla palatine, tonsilla pharyngea, tongue, trachea, trachea epitheliocyte, transferrin, trichos, tripsin, troponin, truncus pulmonalis, truncus symmpathicus, tuba auditiva eustachi, tuber cinereum, tunica mucosa coli, tunica mucosa intestine tenius, tunica mucosa recti, tunica mucosa ventriculi, tunica mucosa vesicae urinar, ureter, uretra, uterus, vagina, valva aortae, valva mitralis, valva tricuspidalis, valva trunci pulmonalis, vasus lymphaticus, vena basilica, vena brachialis, vena cava, vena cephalica, vena cerebri magna, vena cordis anteriores, vena cordis magna, vena esophagea, vena femoralis, vena gastrica, vena gastroepiploica, vena hepatica, vena iliocolia, vena iliaca communis, vena iliolumbalis, vena jugularis externa, vena jugularis interna, vena labyrinthi, vena lienalis, vena mesenterica inferior, vena mesenterica superior, vena oblique atrii sinistri, vena ophthalmica, vena ovarica, vena poplitea, vena portae, vena posterior ventriculi sinistri, vena pudenta interna, vena pulmonalis, vena renalis, vena saphena magna, vena saphena parva, vena suprarenalis, vena testicularis, vena tibialis anterior, vena tibialis posterior, venae – complex, ventriculus, ventriculus cor, vertebra cervicalis, vertebra lumbalis, vertebra sacralis, vertebra thoracica, vesica fellea, vesica seminales, vesica urinaria, vitamin A(retinol), vitamin B1(thiamine), vitamin B12, vitamin B2, vitamin B6, vitamin D3, vitamin E(tocopherol), centrele, punctele si meridianele vitale si de metamerie, Onestitate, corectitudine, responsabilitate, asumare, respect, gratitudine, smerenie, recunostiinta, integralitate, integrare, integritate, intregire, armonie,  simpatie, ordonare, ritmare,  cinste, sinceritate, obiectivitate, disponibilitate, asimilare, initiativa, curiozitate, masura, precautie, chibzuinta, incredere, calm, acceptare, intelegere, deschidere, receptivitate, curaj, veselie, optimism, valorificare, rabdare, bucurie, consideratie, daruire, disponibilitate, competenta, prietenie, colegialitate, colaborare, personalizare, autenticitate.

iridociclita, irita, sclerita, blefarita, glaucom, cataracta, corioretinita, keratita si ulcerul corneean, detasare de retina, atrofie sau nevrita de nerv optic, conjunctivita, presbitia, otita externa, otita medie acuta, otita medie supuranta cronica, mastoidita, parotidita, sindrom Meniere sau vestibular, surditate, surditatea prin otoscleroza, acnee, dermatoza, dermatita, sclerodermie, actinomicoza, candidoza, dermatomicoze, eczeme, fisuri anale, foliculita, furunculoza, herpes, hiperhidroza, ihtioza, intertrigo, negi, neurodermita, papiloame, psoriazis, tuberculoza cutanata (tuberculoza verucoasa, lupusul tuberculos), urticarie, vitiligo, migrena, nevralgie de trigemen

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul digestiv:

gingivita, parodontoza, candidoza bucala, afte, esofagite, reflux gastroesofagian, gastrita, duodenite, ulcer gastroduodenal, pancreatita cronica, diabet zaharat, hepatita cronica, hepatita epidemica, colesteroloza, hepatoza colestatica, steatoza hepatica, ciroza macronodulara, ciroza biliara, ciroza micronodulara, abces hepatic, fibroza subcapsulara, fibroza periportala, litiaza biliara, dischinezie biliara, colangita, colecistita, enterita, disbacterioza, enzimopatie, enteropatie, colita ulceroasa, colon iritabil (colita mucomembranoasa), boala Crohn (ileita terminala), sigmoidita, mezoadenita, proctita, paraproctita, hemoroizi, angiocolite, ciroza hepatica, constipatie cronica, gastrita hiperacida , glosita, sindrom dispepsic duodenal (dischinezia duodenala cu staza, duodenitele), stomatita, stomatita catarala, stomatita ulceroasa si aftoasa, tuberculoza intestinala, stenoza pilorica, ptoza viscerala, polipii colonului, peritonita tuberculoasa, peritonita acuta, parazitii intestinali, pancreatita acuta purulenta, pancreatita acuta hemoragica, pancreatita acuta edematoasa, megacolon, insuficienta pancreatica externa, icter mecanic, icter grav, hipoglicemie, hernie hiatala, gastrita cronica, gastrita acuta, enterocolita provocata de antibiotice, enterocolita cronica, enterita si enterocolita acuta, dolicocolon, diverticulii intestinului (diverticuloza), diverticulii esofagieni, dischinezie biliara hipotona, dischinezii biliare hipertone, constipatie, colecistita cronica, colecistita acuta, ciroza ascitogena, chisturi pancreatice, chist hidatic al ficatului, apendicita cronica, apendicita acuta, cancerul rectului, cancerul pancreasului, cancerul hepatic secundar, cancerul hepatic primitiv, cancerul gastric, cancerul colonului, constipatie la copii, diaree la copii, enterocolita la copii, gastroenterita la copii, parazitoze intestinale la copii, varsaturi la copii.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul respirator:

rinita si rinita gripala, sinuzita, tonsilita, adenoidita, traheita, rinopatie, faringita, laringite acute si cronice, laringita si traheita acuta, bronsita cronica, bronsiectazie, bronhopneumonie, astm bronsic, pneumonie, bronsiolita la copii, pneumoscleroza, emfizem pulmonar si silicoza pulmonara, pleurezie serofibrinoasa, rinita hipo si atrofica, rinite cronice catarale hipertrofice, rinite si rinosinuzite alergice, rinosinuzita, abces pulmonar, traheobronsita acuta, tuberculoza pulmonara, pleureziile purulente, pneumotorax, pneumonii virale, pleurita uscata, IACRS la copii, pneumonii la copii, astm bronsic la copii, bronsite la copii, chist hidatic al plamanului, cancerul pulmonar, laringite la copii.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul cardiovascular:

tahicardie paroxistica supraventriculara, tahicardie paroxistica ventriculara, tahicardie sinuzala, tahicardie paroxistica, cardiomiopatie restrictiva, boala cardiaca, aritmie cardiaca, cardiomiopatie hipertrofica, cord pulmonar, cardiomiopatie restrictiva stagnanta, aritmie ciliata, stenoza subaortica, cardita reumatismala, miocardiodistrofie, cardiopatie ischemica, accident vascular cerebral, anevrism cardiac, angina pectorala, endocardita post reumatica, miocardita cronica, miocardita acuta, cardioscleroza, bloc cardiac, pericardita cronica, pericardita acuta, vasculita alergica, arterita si trombangeita obliteranta, endarterita obliteranta, ateroscleroza, periarterita nodoasa, hipertensiune arteriala, varice, tromboflebita, microangiopatie trombocitopenica, endocardita post reumatica, acrocianoza, acroparestezie, boala Raynaud, eritromelagie, hipotensiune arteriala, insuficienta cardiaca compensata, insuficienta cardiaca cu edeme, nevroza cardiaca, ulcer varicos, hemoroizi, boala tromboembolica (tromboflebita), anevrisme, aritmie extrasistolica, bloc atrioventricular, tetralogia Fallot, stenoza mitrala, stenoza istmului aortic (coarctatia aortei), stenoza arterei pulmonare, stenoza aortica, spasm esofagian, soc cardiocirculator, sindrom intermediar, scleroza renala, bradicardie sinuzala, persistenta canalului arterial, miocardoze, insuficienta ventriculara stanga, insuficienta ventriculara dreapta, insuficienta tricuspida, insuficienta mitrala, insuficienta cardiaca globala sau biventriculara, insuficienta arteriala cronica, insuficienta arteriala acuta, insuficienta aortica, infarctul miocardic, flutter-ul atrial, fibrilatia atriala, endocardita reumatismala, endocardita bacteriana subacuta, endocardita bacteriana acuta, embolie si infarct pulmonar, defect septal interventricular (boala Roger), defect septal interatrial, bloc atrioventricular, aritmie extrasistolica.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul uro-renla:

glomerulonefrita, pielonefrita acuta, pielonefrita cronica, cistopielita, nefrolitiaza (litiaza renala), paranefrita, chist renal, rinichi polichistic, diabet insipid, enurezis, pielocistita, cistita, uretrita, litiaza renala (calculoza urinara), nefrita, sindrom azotemic-uremia, sindrom entero-renal, tumori renale, hidronefroza, insuficienta renala acuta, insuficienta renala cronica, nefrita in focar, nefroze, ptoza renala, insuficienta renala cronica, insuficienta renala acuta, hidronefroza.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru sistemul circulator:

limfadenita, limfangita, boala Lyme, borelioza, mieloza, leucoza, limfoleucoza, lupus eritematos sistemic, alergie, anemie, policitemie, hemocromatoza, hiperlipidemie, sclerodermie, mielom, agranulocitoza, limfom, porfirie.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul locomotor:

osteoporoza, discopatie, spondiloartroza, spondilita, spondiloza, gonartrita, gonartroza, epicondilita, periartrita scapuloumerala, artrita, artroza, poliartrita, osteocondroza intervertebrala, coxartroza, hemartroza, osteoscleroza, guta, spondilartrita, artrita reumatoida, osteoartroza, artropatie, periostita, artroza soldului (coxofemurala, coxoza), hidrartroza, osteofitoza calcaneana (pinteni calcaneeni), reumatism abarticular, reumatism degenerativ (artroze), reumatism metabolic (pseudoguta si guta), reumatism cardio-articular, sindrom de oligodistrofie reflexa (sindrom umar-mana), osteomalacie (rahitismul adultului)

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru sistemul hormonal:

tireotoxicoza, hipotiroidism, gusa difuza, gusa nodulara toxica, gusa simpla, tiroidita, sindrom Addison, feocromocitom, sindrom hipotalamic, hipofizita, adenom hipofizar, mixedem.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru sistemul neuronal:

radiculopatie, mielita, amiotrofie, hematomielie, neurastenie, psihostenie, nevroza obsesiv-compulsiva, encefalopatie discirculatorie, Alzheimer, Parkinson, coreea, meningita, ischemie cerebrala, accident vascular cerebral, arahnoidita, encefalita, scleroza multipla sau in placi, nevrita, polinevrita, neuropatie, neuropatie faciala, prosopalgie, nevralgie de trigemen, paralizie de nerv facial, hemiplagii si paraplegii spastice, sechele poliomielitice.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul genital masculin:

prostatita, adenom de prostata, adenocarcinom de prostata, orhita, epididimita, varicocel, azoospermie.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru aparatul genital feminin:

anexita, amenoree, dismenoree, leucoree, sindrom premenstrual sau premenopauza, cervicita, eroziune de col uterin, endometrita, metrotromboflebita, metroendometrita, fibrom, parametrita, endometrioza, uter fibromatos, ovar polichistic, chist ovarian, chist folicular, ooforita, salpingita, obliterare de trompa uterina, candidoza vaginala, bartolinita, lipogranulom mamar, lipom mamar, fibroadenom mamar, mastopatie, mastita, metroragii, metrite ulcerate, metroanexite, vaginita.

Lista cu informatiile nonlineare invertoare continute pentru planul emotional, psihologic:

teama, frica, panica, neincredere, ingrijorare, tensiune psihoemotional, tentatia de a minti, tentatia de a ascunde, nervozitate.

resentiment, fuga de raspundere, neincredere, pesimism, complexare, invinovatire, autorepros, coplesire, iresponsabilitate, suprasolicitare, dezorganizare, agonie emotionala, disperare, soc afectiv, pierzanie, sentiment de insingurare, neputinta, ambitie, exagerare, sentiment de murdarie, nemultumire de sine.

indecizie, influentabilitate, nevoia de confirmare externa,nehotarare, fluctuatie emotional, dezamagire, depresie, pesimism, plictiseala, dezinteres, resemnare,neatentie,regret, melancolie, nostalgie, ingrijorare, oboseala, stres, abandon, indispozitie afectiva, regresie, neglijenta.

suferinta ascunsa, veselie falsa, curaj fals, vointa precara, servilism, refuz si rezistenta la idei si schimbari, legaturi si dependente afective, ura, invidie, gelozie, suspiciune, inchistare.

egoism, santaj, posesivitate, senzatie de nedreptatire, tentatie justitiara, incapatanare, tentatie si dorinta de dominare, insensibilitate, criticism, perfectionism, autoreprimare, negare de sine, duritate, inflexibilitate

insingurare, raceala relationala, mandrie, egocentrism, nerabdare, agitatie, individualism.

tensiune psihoemotionala si interioara,nerabdare, senzatia de murdarie interioara, nemultumire de sine, vinovatie, cedare nervoasa, opozitie la schimbari, nesiguranta.

depresie, pierderea sperantei, suferinta ascunsa (ingropata), veselie falsa, curaj fals, opozitie la schimbari si idei noi, legaturi si dependente afective, neacceptarea etapei de varsta, soc afectiv, suferinta prelungita, pierzanie, desartaciune.

rezistenta la idei si schimbari, dependenta afectiva, nesiguranta, incertitudine, influentabilitate, indecizie, dependenta de sfat si confirmare externa, teama de a fi in centrul atentiei, de a fi examinat si studiat, neincredere, pesimism, teama de nou, tentatie suicidara, cedare nervoasa, tensiune psihoemotionala, nemultumire de sine, vinovatie.

tentatia de amanare, lene, plictiseala, panica, tremor interior, nervozitate, ingrijorare, neatentie, teama de examinare, tensiune psihica, curaj fals, veselie falsa, framantare interioara, obsesie, dezamagire, teama de esec.

Ghid de utilizare al produselor Homeogenezis:

Suplimentele alimentare Homeogenezis se administreaza astfel:

  • tabletele Forte:
    • Adulti si copii de peste 14 ani cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.
    • In situatii cu simptome intense, in probleme grave de sanatate si la recomandarea specialistilor in sanatate se pot utiliza pana la 6 comp. pe zi.
  • solutiile Optim: 
    • Uz intern: cate 6 -12 picaturi de 3 – 9 ori/zi
    • Uz extern: aplicatii locale prin atingere sau badijonare.

Ce spun pacientii in legatura cu produsele Homeogenezis?

Desi formularea este una deosebita, diferita de medicina clasica si mai greu de inteles de catre o persoana fara pregatire de specialitate, produsele Homeogenezis au fost foarte bine primite de catre pacienti. Putem afirma ca produsele sunt intr-adevar eficiente si rezolva problemele pentru care au fost elaborate.

Siguranta formularii exclude prezenta efectelor secundare fiind produse sigure din acest punct de vedere.


Pentru o consultanta personalizata va invitam sa ne scrieti sau sa folositi sectiunea de comentarii de mai jos.

Multa sanatate!

266 thoughts on “Despre produsele Homeogenezis, informatii interesante si utile

    • Farm. Adrian Ienin says:

      Buna ziua!

      Produsele Homeogenzis sunt o combinatie unica de fitoterapie si medicina informationala. Ele actioneaza inclusiv acolo unde terapiile conventionale „dau din umeri”. Am avut mai multi pacienti care au reactionat foarte bine la diverse produse Homeogenezis, dar nu am un caz concret pentru cel de hipertensiune.

      Legat de Hipertensiune pot sa va spun ca ea se vindeca prin schimbarea alimentatiei si a stilului de viata. Daca alegeti sa luati medicamente simptomatice, fara schimbarea stilului de viata, de-a lungul timpului vor aparea complicatii, boli asociate si alte medicamente de luat.

    • Nitoiu ion says:

      Pt. Astrocitom cerebral operat si aparut iarasi ce produs pot lua,plus ca au debutat si crize epileptice nocturne cu stari de sufocare!

  1. PRECUP MARIA says:

    Bună ziua!
    Îmi poate spune cineva dacă a consumat acest produs și are boala Parkinson? În cat timp ajuta sa se observe, măcar mici efecte ale acestui produs? Și cat timp trebuie utilizate?

    • Farm. Ienin Adrian says:

      Buna ziua!

      In cazul bolilor cronice, vechi, efectul se vede dupa 2-3 luni de tratament si este semnificativ dupa 6 luni – 1 an. In acelasi timp sunt importante bolile asociate care pot agrava boala sau intarzia vindecarea. Boala Parkinson este o maladie complexa iar pentru vindecarea ei sunt necesare multe schimbari in stilul de viata si o urmarire atenta.

      • Georgeta Mitu says:

        Urmez tratament cu Ficareglin, intai 3 si inca 3 luni, intrerupt, apoi 6 luni fara intrerupere ptr hep. cronica cu antigen B+D. Analizele de astazi m-au facut sa plutesc de fericire! Fata de analizele de acum aproape 2 ani, transaminazele au scazut de 3 ori, adica de la 187 si 174 la 68, 69, GGT de la 71 la 38, etc. Cat voi avea posibilitate( financiara) voi continua cu Ficareglin de la Homeogenezis! Le doresc celor care au creat aceste tratamente sa fie toata viata fericiti, cum sunt eu azi!

  2. Cristi says:

    Buna ziua pentru dezechilibre chimice la creer ce imi recomandați? Am schimbari de stare foarte des ! Sunt foarte anxios si depresiv,sunt foarte retras din punc de vedere social! Am avut niste probleme financiare si cred ca de la stres mi se trage! Am 8 luni de când mi sa intamplat si nu am reusit sa-mi revin! Multumesc

  3. Amalia Teo says:

    Buna ziua,
    Pentru lupus ce jmi recomandati? Mentionez ca manifestarile sunt doar cutanate…aveti pacienti cu aceasta boala care au consumat produse? Multumesc.

    • Ienin Adrian says:

      Tratamentul si vindecarea cancerului este un aspect extrem de complex, nu putem afirma ca un produs sau altul de unul singur vindeca o astfel de boala. Tratamentul se personalizeaza in fucntie de multi factori si este nevoie de o monitorizare atenta.

    • As.Farm. Adochitei Andreea says:

      Buna ziua!
      Recomandarile noastre sunt:

      1. Ginkgophyt + Extract din muguri de Arin negru cate 2ml de 2 ori/zi, in putina apa, înainte de mese. In plus 3 ml de extract din mlădițe de Sequoia, o data pe zi. Combinatia aceasta sustine circulatia cerebrala.
      2. Neuroafect Forte – o cps de 2×1/zi. Acest produs are la baza o combinatie unica de plante care sunt programate sa acționeze tinta la nivel cerebral, regland astfel toate dezechilibrele.
      3. Neuro Optimizer – o cps de 3×1/zi. Mentine structura si functiile cerebrale, ofera protectie antioxidanta cerebrala și creste capacitatea de memorare, creste vigilenta si atentia.
      4. Citrat de magneziu – o cps de 3×1/zi.
  4. nela toderita says:

    Buna ziua! Imi puteti recomanda ceva impotriva retentiei de lichide (circulatie limfatica deficitara) ca pe unde intreb ,au un singur raspuns – drenaj limfatic

    • Ienin Anca says:

      Buna ziua!
      Circulatia limfatica deficitara este datorata de obicei lipsei de miscare fizica. Muschii sunt pentru sistemul limfatic pompe care pun limfa in miscare, la fel cum este inima pentru sistemul circulator. In momentul in care muschii nu sunt pusi in miscare, limfa stagneaza.
      Pe langa miscare fizica regulata va recomand următoarea schema de tratament, car va sustine detoxifierea organismului si drenajul limfatic:

      1. Essiac – 3 lingurițe de 3xzi, înainte de masa. Acest produs are in compoziție o combinație de plante ce susține detoxifierea limfei și curată sângele, oxigeneaza celulele și alcalinizează organismul.
      2. Total Cleanse Lymph– 2cps/zi, la masa. Combinatia de plante din acest produs curată limfa de toxine și stimulează răspunsul ganglionilor limfatici.
      3. Suc de noni– 30ml dimineața pe stomacul gol. Este un imunomodulator și antioxidant puternic.
      4. Gemoderivat din mlădițe de Ienupar– 2ml de 2xzi, înainte de mese. Este un detoxifiant puternic al ficatului și al vaselor, in plus susține buna funcționare a rinichilor.
      5. Ganoderma Lucidum Mycelium– o cps de 2xzi. Ganoderma împiedica eliberarea de radicali liberi, efectiv tine bolile la distanță( ceea ce e foarte important in procesul de detoxifiere fiindcă sistemul limfatic este “ in lucru” 😁), este un detoxifiant puternic și da o stare de bine.

      Cura de detoxifiere se tine timp de 30 zile.

      Alimentația pe perioada curei de detoxifiere (și nu numai) sa fie cât mai verde și cruda (salate mari și colorate, spanac, broccoli, conopida, morcov, țelina, rucola, valeriana) sa se elimine prăjelile și carnea (pe perioada curei organismul este slăbit iar necesarul de energie sa digere o bucata de carne este mare), sucuri proaspăt stoarse (minim 1L/zi), exerciții fizice care cresc pulsul cardiac (doar așa stimulează limfa) și reflexoterapie (este un masaj in talpa, plăcut și lipsit de durere care stimulează detoxifierea) iar in zonele cu celulita masaj specific.

      Sănătate multă!

    • Ienin Anca says:

      Buna ziua,
      Acest diagnostic a fost stabilit de medic?
      Suferiți de alte afecțiuni?
      Tratatament alopat( pentru orice alta afecțiune) luați?
      Insomnia cronica este, deobicei, o reacție adversa a unei boli sau a unui tratament și un semnal de alarma pentru organismul nostru.
      Un program strict de somn aveți?

      Acesta este primul pas spre recuperare, programul strict de somn, sa va puneți in pat si sa va treziți la aceleași ore. In fiecare seara după ce v-ați pus in pat cititul, uitatul la televizor sau butonarea telefonul nu sunt recomandate deoarece ele împiedica ca somnul sa fie odihnitor.

      Mișcarea este un element important deoarece ea va consuma energia atunci, după care relaxează organismul.

      Ca suplimente va recomand:
      Brahmi Gotu-Kola– o cps de 3xzi, la masa. Este una dintre cele mai puternice plante adaptogene, susține buna funcționare a sistemului nervos și îmbunătățește vitalitatea generală și calitatea somnului.
      Rescue Night– doua picături diluate in putina apa sau ceai, seara înainte de somn. In acest produs se găsesc 6 esente Bach care au capacitatea sa inducă o stare de relaxare și un somn liniștitor și odihnitor.

  5. Aida says:

    Buna ziua,

    Pentru ataxie non ereditara, aparuta in urma iradierii si a creierului mic (fasciculul a ajuns si la el) pentru cancer laringe (acum 13 ani) si a avut si AVC-uri, ce puteti recomanda? Se manifesta prin afectarea locomotorie, pierderea echilibrului, atrofiere musculara (nu e foarte severa, in timp a avansat).
    Multumesc!

    • Ienin Adrian says:

      Buna ziua!

      Dintre produsele Homeogenezis va recomand o combinatie de Locomotric si Neuroafect.

      Avand in vedere ca avut loc o iradiere e nevoie sa faca o detoxifiere in acest sens. Va recomand
      o combinatie de:
      argila albastra de Raciu (2 cure de 21 de zile cu 2 saptamani pauza)
      tinctura de coriandru (3 luni)

      Aceasta combinatie de efecte detoxifante si regenerente ar trebui sa aiba un efect bun. Totusi daca exista alte boli asociate sau un stil de viata incorect rezultatele pot fi sub asteptari.

      Pe blog-ul nostru (acest site) gasiti mai multe articole referitoare la stil de viata si modificari minime necesare.

      Multa sanatate!

      • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

        Buna ziua,
        Din păcate in cazul astm-ului, medicamentația nu se poate înlocui și se pot face asocieri care ca va ușureze situația și sa va readucă confortul…

        Va recomand o combinație dintre următoarele produse, pe o perioada de 12 săptămâni.
        1. Tiroreglin 5x1ml/zi, înainte de mese( dacă nu aveți posibilitatea sa beți atât de des, se pun 5ml intr-o sticla de jumătate de litru cu apa plata și se bea conținutul in decursul unei zile.
        2. Otorespirin forte 3x1cps/zi, înainte de mese.

        Aceste doua produse au la baza o combinație unica de plante ce sunt programate sa acționeze ținta pe un organ/sistem (in acest caz la nivel de tiroida, respectiv la nivelul aparatului repirator) și vindeca sau reface echilibrul necesar, in funcție de afecțiune și problema.

        Sanatate multă!

  6. Solomon says:

    Buna ziua! Pentru o persoana in varsta careia ii este afectata foarte tare digestia (mancarea nu se duce din stomac si apoi, dupa scaun are dureri abdominale foarte mari – medicii nu i-au pus vreun diagnostic) ce recomandati?

  7. Marian Mocanu says:

    ce imi puteti recomanda pentru gastrita cronica?
    in urma cu 2 ani, am facut endoscopie si am aflat ca am helicobacter pylori si gastrita cu reflux biliar..apoi am urmat tratament si am scapat!
    acum dupa 2 ani, am dureri in partea de sus a stomacului, epigastru cred ca se numeste, dureri si usturime dupa ce mananc, durere de iradiere in spate si aparitia unor mici afte, leziuni pe limba, bolta palatina, falca..

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua,

      Ce valori aveți? Ce tratament luați? Alte suplimente? Obiceiurile alimentare cum va sunt?

      In primul rand va recomand schimbarea alimentatie ca amsura principala.

      Ca suplimente va recomand Dizareglin administrat astfel: in primele 30 zile câte 1ml de 6xzi, înainte de mese iar apoi timp de 60 de zile câte 1ml de 3xzi, înainte se mese.

      Sănătate multă!

      • Văcărescu Lucia says:

        Bună ziua!
        Tocmai ce mi-a ajuns acasă, comanda de la dvs. GINSECICLIN FORTE 86.
        Indicatiile produsului ( foarte explicite de altfel), sunt 1 com. /2 x pe zi.
        Am însă, o nelămurire.
        Am boala Lyme, sub tratament din plante, iau beta-blocante pentru puls ridicat (analize în regula la inima, toxicitatea parazitului Lyme ridica pulsul) și am 3 operații de chist ovarian( dereglare hormonala pe fondul boli Lyme). Iau anticoncepționale, mlădițe de zmeur.
        Acum am un chist de 4 cm jumătate.
        Îmi doresc din suflet sa nu îl operez iar.
        Puteți, va rog sa îmi spuneți, dacă pot mari doza comprimatelor?
        Va mulțumesc.

        • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

          Buna ziua!

          In cazul acestor produse e mai degraba important sa mariti frecventa, nu doza. De exemplu sa va administrati de pana la 6 ori pe zi la intervale cat mai regulate (dar nu va treziti noaptea pentru asta), respectiv la 3-4 ore.

          Deasemena este importan sa asociati si alte produse complementare:
          Donavital
          Ceai ayurvedic Boala Lyme

          Daca aveti un exces de greutate acesta va perturba si ingreuna vindecarea deoarecea grasimea in exces joaca rol de organ endocrin, secretor de hormoni.

          Multa sanatate!

  8. Voicu Ana-Maria says:

    Bunã seara. Sufar de anxietate si pt ca iau sintrom ( am valva mecanica) nu pot primi medicamente alopate. Imi puteti recomanda ceva care sa ma ajute? Multumesc.

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua,

      Va recomand următoarea combinatie:

      1. Rescue picaturi: 4×4 picaturi/zi. Aceste picaturi sunt o combinatie dintre 5 dintre remediile Bach si au efecte pozitive asupra tulburarilor emotionale fara a avea o reactie adversa.
      2. Anxin capsule: 2x1cps/zi. O combinatie de extracte din plante cu proprietati benefice in anxietate.
      2. Brahmi-Gotu Kola, 2x1cps/zi. Brahmi este unul dintre cei mai puternici adaptogeni, susține buna funcționare a sistemului nervos si imbunatateste starea psihica.

      De principiu aceste produse nu interactioneaza in nici un fel cu tratamentul pe care il luati insa este bine sa va consultati si cu cardiologil.

  9. mircea liliana says:

    BUNA ZIUA..PENTRU TUMOARE MALIGNA A PROSTATEI STARE ACCENTUATA.PERSOANA 70ANI CU DIABET CE PUTETI SA-MI RECOMANDATI…MULTUMESC DIN SUFLET

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua,
      ceea ce ne-ati oferit sunt destul de putine informatii insa pe baza lor putem sa va recomandam urmatoarea este schema de tratament pe care o poate lua in paralel cu tratamentul alopat:

      1. Reishi-Ganoderma de la Secom, 3x1cps/zi, aceasta este o ciuperca tibetana eficienta impotriva celulelor canceroase.
      2. Ester-C de 1000mg de la Solgar, 3x1cps/zi, aceata este o forma de vitamina C nonacida, se abosarbe cel mai repede, are rol de antioxidant si in cresterea imunitatii.
      3. SOD natural, extract de orx verde, 3x1fi/zi, acesta este un antioxidant si alcalinizant puternic iar in mediu alcalin cancerul nu se poate dezvolta.
      4. Vitamina B17 de 70mg, 5 capsule pe zi, aceasta vitamina este una dintre vitamine cu eficienta directa impotriva celulele canceroase.
      5. Graviola suc (sau pulbere) 330ml pe zi (sau intr-un suc proaspat stors doua linguri de pulbere), acest fruct ataca doar celulele canceroase, este și imunomodulator, energizant și da o stare de bine organismului.

      Acestea sunt suplimente care lupta împotriva cancerului dar care vor avea un efect pozitiv si asupra diabetului, ele vor ridica imunitatea, vor alcalinizeaza organismul si vor ataca celula canceroasa.

      Foarte important este sa aiba grija si la alimentatie deoarece lupta impotriva cancerului este un proces complex ce se intinde pe mai multe planuri: stil de viața, suplimente, alimentatie, stare emotionala.

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Referitor la intrebarea dumneavoastra, urmatoarea schema de tratament, care urmareste vindecarea atat locala cat si cresterea imunitatii pentru a impiedica reaparitia HPV:

      1. Crema solida, Ovule – un ovul, la trei seri, inainte de culcare. Aceste ovule au la baza produse ale stupuiui cu actiune cicatrizanta si antiseptica.
      2. Apifito-Tonic – 2x2lingurite/zi, pe stomcul gol. Acest produs are la baza produse ale stupului(miere,polen,laptisor de matca si propolis),catina si armurariu,combinate in proportii perfecte pentru a ridica imunitatea si asigura buna funcționare a întreg organismului.
      3. Tinctura de propolis – doua picaturi pe kilogram corp, administrat in doua prize. Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural, avand capacitatea de a ridica imunitatea in acelasi timp.

      Tratamentul se tine o luna si jumatate.
      O zi minunata si multa sanatate!

  10. Aurora Zoe says:

    Buna ziua, recent am fost diagnosticata cu carcinom tiroidean papilar, gusa polinodulara, 3 noduli reci , 2 pe dr, 1 pe stg, nodulul cel mai mare cu diagnostic este 7×12 mm, si are o microcalcifiere interioara usor vascularizata. Am fost chemata la control peste 3 luni. Analizele sunt in limite normale :tsh=2.54, ft4=15.8, si cei doi anticorpi.Analizele de sange bune. Mi s-a recomandat eutirox 25mg, vit d3, 2000ui, si seleniu 200mg. de 3 sapt. Am trecut pe sucuri telina, legume si fructe.Ce imi puteti recomanda,din orice medicamentatie , pt a evita operatia, dk se poate. Oare se poate retrage carcinomul?Multumesc

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua,

      Ceea ce vi s-a recomandat este intr-adevar essential, dar dupa parerea noastra insuficient, in plus dozele sunt importante.

      Asadar va recomand următoarea schema de tratament:
      1. Tiroreglin, 4x1ml/zi, înainte de mese. Acest produs revoluționar are la baza o combinație unica de plante ce sunt programate sa meargă ținta la nivel de tiroida, și sa o readucă in echilibru.
      2. Ganoderma Lucidum Mycelium, 3x2cps/zi. Ganoderma este o ciuperca ce are un puternic efect antitumoral și imunomodulator, asigurând și buna funcționare a întreg organismului.
      3. Altrient C 2x1plic/zi, intr-un pahar cu apa. Altrientul este vitamina C Lipozomala, cu o absorbție superioară.
      4. SOD Natural, 2x1fi/zi
      5. Vitamina D3, 4000 UI, 2×1/zi
      6. Seleniu 200mcg, 1tb/zi 
      Va recomand aceasta schema de tratament timp de 3 luni.
      O zi minunata!

  11. Felicia says:

    Pentru colita de fermentatie, ce recomandati?
    In plus ar mai fi osteoporoza si coxartroza. Pt acestea ce ar fi de luat?
    Multumesc.

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua,

      Știți cumva cauza colitei? Fiecare boala are un declanșator, iar in cazul colitei este la fel. Dacă nu s-a stabilit cauza, va recomand sa va mai faceți un set de analize ca sa stabiliți ‘declansatorul’. Cel mai probabil este vorba de combinatii alimentare gresite timp de mai multi ani + sentimente de vinovatie, inutilitate etc, insa dvs sunteti cea mai in masura sa va evaluati.

      Pana atunci, va recomand următoarea schema de tratament, care sa reducă inflamația, sa normalizeze tranzitul și sa readucă echilibrul:
      1. Procombo, o cps de 2xzi, la masa. Probioticele asigura o buna funcționare a tubului digestiv iar varianta aceasta asigura absorbția in doua faze( la nivelul stomacului și la nivelul intestinului subțire).
      2. Carbune activ, 2cps de 3xzi. Contribuie la funcționarea normala a intestinelor și la menținerea unui ph normal la nivelul stomacului.
      3. Pelin, o cps de 3xzi. Reduce procesul inflamator de la nivelul mucoasei gastrointestinale.
      4. Orz verde de 800mg, o cps/zi. Orzul verde este cea mai bogata sursa naturală de SOD care, pe lângă o multitudine de beneficii, și alcalinizează organismul.

      Ca simptomele sa dispară complet și organismul sa revină la echilibrul inițial este foarte important și stilul de viața adoptat de dumneavoastră:
      – tutunul și alcoolul trebuie evitate
      – prăjelile alimentează inflamația
      – zaharul alimentează inflamația
      – apa de cocos, bogata in potasiu, consumată zilnic
      – fructele și legumele care fermentează sunt contraindicate( varza, fasolea, lintea, mazărea, fructele prea acre, necoapte)
      – gutuile, afinele și bananele sunt fructele bogate in minerale și recomandate in colite
      – ceaiurile de coada șoricelului, menta, roiniță au efect antispastic sau liniștitor.

      Pentru celelalte afecțiuni, va recomand următoarea schema de tratament:
      1. Msm Advanced, o tb de 4xzi, la masa. Menține structura osoasa și reduce durerile osteoarticulare, protejează cartilajele și mucoasele gastrointestinale.
      2. Locomotric, o cps de 2xzi, înainte de masa. Acest produs revoluționar are la baza o combinație unica de plante ce sunt programate sa restabilească echilibrul de nivel articular, reduce și îndepărtează inflamațiile articulare și osoase, încetinește și stopează deformarea osteoarticulara.

      Alte explicatii si recomandari:
      – pulberi de orz verde și lucerna sunt bogate in minerale și asigura buna funcționare a articulațiilor.
      – prăjelile, alimentele procesate, uleiurile rafinate sunt contraindicate deoarece sunt proinflamatorii
      – semințele de susan integral sunt bogate in calciu și sunt recomandate in dieta zilnică.
      – carnea roșie, mezelurile și sucurile acidulate sunt contraindicate deoarece împiedica absorbția calciului in oase.
      Ambele scheme de tratament se țin pentru 8 săptămâni.

  12. Irina says:

    Buna seara! Ce recomandați pentru un bărbat de 43 de ani care are disfunctie erectila și episoade sporadice de atacuri de panica. Dozajul hormonal este în limite normale. Multumesc

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua,
      E posibil si probabil ca disfunctia erectila sa fie de cauza emotionala nu atat functionala sau o combinatie intre ele.

      Ca schema de tratament va recomand:
      1. Maca – 3×1 cpaszi. Maca este unu dintre cele mai puternice si eficiente afrodisiace dar si un adaptogen.

      2. Tribulus terrestris – cate un sfert de lingurita de doua ori pe zi, amestecat in apa,suc,ceai. Tribulus este un tonic masculin.

      3. Laptisor de matca – 2g dimineața sublingual, pe stomacul gol. Laptisorul de matca ajuta funcția sexuală și combate stresul avand dublu efect in cazul acesta.

      4. Brahmi-Gotu Kola – 3×1 cps/zi, la masa. Acest produs extraordinar are capacitatea sa asigure buna functionare a sistemului nervos, fiind una dintre cele mai eficiente plante adaptogene.

      5. Rescue remedy spray – 4×2 puff-uri/zi de . Acest produs are la baza 5 dintre extractele florale Bach, acestea fiind cunoscute pentru eficienta lor in cazul atacurior de panica. Efectul lui este aproape instant dar nu il folosim doar la nevoie pentru ca urmarim o vindecare in profunzime si o ameliorare de durata a starii emotionale.

      6. Tianli – o fiola se bea cu aproximativ 20 min. inainte de actul sexual. Acest produs are efect imediat, sustinand functia erectila. Tianli-ul este contraindicat in cazul afectiunilor cardiovasculare.

      Multa sanatate!

  13. Sorin says:

    Buna ziua!

    De 3 luni utilizez, cu rezultate bune, pentru diverse afectiuni: Homeosistemic + Hemoemotional. Totusi – mai am unele mici probleme digestive (balonare, aciditate, bila lenesa); ce imi recomandati din gama Homeogenezis (simultan cu Homeosistemic + Hemoemotional, la care nu as vrea sa renunt) dintre:

    1) Digestomab Forte (comprimate) si
    2) Homeodigestiv (picaturi);

    Care ar fi modul de administrare si durata tratamentului?

    Va multumesc,

    Sorin

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua!

      Digestometab este un produs mult mai complex si mai eficient in comparatie cu Homeodigestiv.

      Se administreaza in functie de situatie in 3 si 6 tabelte in 3 prize pe zi.

      Durata de stabileste in functie de rezultate si remisia bolii.

      Fiind afectiuni in plan digestiv, alimentatia joaca deasemenea un rol important. Va recomand sa cititi articolele referitoare la o alimentatie sanatoasa de pe blogul nostru.

  14. Dumitrescu Larisa says:

    Buna ziua! Am un baietel in varsta de 6 ani diagnosticat cu Sindrom Mixt Piramido-extrapiramidal sever, epilepsie(crizele sunt tinute sub control cu tratament). Pe langa acestea, el are probleme cu constipatia si tulburari de somn. Ne puteti da un remediu macar pentru acesta, va rugam? Eventual si ceva pentru imunitate deoarece ii iese foarte des herpes… Va multumesc!

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua,

      Ca solutie pe termen lung va recomand Censton sirop, produs care ar putea ameliora din simptomele prezentate.

      Pentru tranzitul intestinal recomandarile sunt urmatoarele:
      – Ca alimentatie, stil de viata:
      Dimineața pe stomacul gol, un pahar cu apa calduta in care sa stoarceți zeama de la o jumătate de lamaie (combinatia aceasta are efect alcalinizant si normalizeaza tranzitul).
      Apoi sa ii dati 3-4 prune uscate (prunele uscate sunt bogate in fibre și normalizează tranzitul) iar daca doriti un supliment, va recomand Sirop Laxativ o lingurița de 3xzi, la o ora după masa.

      Pentru tulburarile de somn:
      Rescue Night – doua picaturi diluate in apa, ceai sau suc/seara cu o ora, o ora și jumatate inainte de ora de culcare. In Rescue Night se gasesc 6 dintre florile Bach care linistesc corpul și mintea iar somnul este profund și netulburat, in plus nu interacționează cu niciun alt supliment sau medicament.

      Pentru imunitate:
      Imunice 10 days – câte un plic/zi, dizolvat in 100ml de apa calduta. Se adiministraza 10 zile pe luna, 5 luni consecutive. Combinatia complexa din acest produs are efect imunomodulator.
      Vitamina C lichida – o lingurița de 2xzi. Vitamina C este un antioxidant puternic, imunomodulator iar forma lichida asigura o absorbție rapida și ridicată. Va recomand sa ii administrați Vitamina C pe o perioada de 6 săptămâni

      Sanatate multa!

  15. Vintila Mariana says:

    Buna ziua. Soțul meu este diagnosticat cu coxartroza la soldul stang. Are dureri la piciorul stang, nu are stabilitate pe picior. Durerile sunt de la jumătatea femurului pana la genunchi. S-ar putea remedia fără operație ? Ce i-ați recomanda ? Multumesc anticipat

  16. Cristina Alexandru says:

    Buna ziua ! Ce imi recomandati pentru un baietel de 4 ani si 7 luni care a fost diagnosticat cu autism ? Este foarte anxios ,ii este frica de animale,pasari si se enerveaza din orice ,tipa si se pune pe fuga. Este si non verbal si se frustreaza cand nunpoate sa zica ceva.Multumesc !

  17. floarea says:

    Buna ziua, in urma cu 6 ani am fost diagnosticata cu diabet insulino dependent in 4 prize si un chist pe rinichiul stang la varsta de 18 ani. Dupa scurt timp am scapat de 3 prize de insusulina am ramas doar cu priza de seara la ora 21;00 levemir. De aproximativ 1 am am fost dianosticata cu ovat polichistic fara ovulatie. Am facut analize hormonale si medicul ginecolog mi-a spus ca valorile sunt cam mari. Analiza insulina este destul de mare. Si eu cred ca de la ovar am fost diagnosticata si cu diabet, cred ca ii rezistenta la insulina, cred ca ar trebui sa renunt incet si la priza de seara si sa rezolv problema cu ovarele. Ne dorim un copil incercam de cel putin 6 luni si niciun rezultat. Va rog sa ma ajutati.

  18. Ana Lena says:

    Buna ziua! Pentru depresie, colon iritabil, fibromialgie şi osteoporoză ce recomandați? Toate la aceeaşi persoană. Mulțumesc!

  19. Julia says:

    Buna ziua! Da cativa ani sufăr de mastoza fibrochistica si ciclu neregulat…ultima dată mi a venit menstruatia la 16 zile iar penultima menstra a fost la un interval de 34 de zile. Astăzi am fost la ginecologie si in urma consulatului mi s a spus că am o porțiune mica pe idee îngropată , adică un endometru mai îngroșat. Am 46 de ani si mi s a spus că e un dezechilibru hormonal datorat premenopauzei. As dori sa mi recomandați un tratament dar sa nu aiba efecte secundare, să nu mă dezechilibreze si mai mult de atat hormonal . Credeti ca o alimentație vegetariana ar contribui la echilibrarea hormonal? Va multumesc!

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua!

      Presupunem ca dereglarile dvs au 2 cauze:
      1. Stresul, pe care ar fi bine sa gasiti metode sa-l gestionati mai bine. Gasiti si pe site-ul nostru articole referitoare la acest aspect.
      2. Alimentatie: Lactatele, sticlele (si alte ambalaje) de plastic dar si mancarurile intens procesate pot fi o cauza. Astfel o alimentatie mai naturala cu mai multe fructe si legume crude, fara lactate, fara produse de crescatorie si cu cat mai putine produse aditivate. vi-ar face foarte bine.

      Daca sunteti supraponderala este posibil ca si asta sa fie o cauza asociata.

      Ca suplimente va recomand:
      Ginesenciclin 3x1cps/zi
      Dona Vital: 3x2ml/zi
      female hormone blend: 3x2cps/zi

      Va doresc multa sanatate!

  20. Elena says:

    Buna ziua ! De câțiva ani sufăr de dureri lombare ; de Șold, de genunchi și simt o pierdere a mobilității. Am mers la doctor si am un diagnostic de tendinită . Totodata am pierderi de memorie ; oboseala și lipsa energiei. Ce îmi recomandați ? Va multumesc

  21. Gina says:

    Bună ziua, sunt diagnosticată cu astm bronșic. Urmez tratament și astmul este ținut sub control, dar noaptea, după câteva ore de somn mă trezesc că trebuie să elimin secretii albe, pe care le elimin greu și uneori mă sufoc cu ele si ajung la urgenta. Ce imi recomandati? Va mulțumesc!

  22. Eugenia says:

    Buna ziua, Am 49 de ani si in urma cu 2-3 ani am facut un tratament balnear pentru dureri articulare si reumatism. Atunci medicul mi-a spus ca am un inceput de coxartroza primara si doresc sa imi recomandati un tratament naturist pentru aceasta. Ma dor foarte tare articulatiile atunci cand se schimba vremea. Mentionez ca mai sufar si de tiroidita autoimuna.De asemenea, va rog sa imi recomandati un tratament naturist pentru mama mea care a fost diagnosticata cu Alzheimer. M-ar interesa ceva din gama Homeogenezis.

  23. Pardanschi Cristina says:

    Buna ziua, va scriu din dorinta de a va asigura de calitatea exceptionala a produselir Homeogenezis. Cand am intalnit pe internet acest site am fost destul de sceptica. Am luat cateva produse pentru incercare si am revenit pentru a lua cu toata increderea aceste produse. In primul rand un rezultat palpabil am avut cu Orhiprostasem, sotul meu se simte foarte bine, a uitat de problemele de prostata. Apoi am luat digestometab si am eliminat un vierme intestinal, ma simt foarte bine. Adaptorul face minun, pentru inceput starea psihica, atit de importanta, este grozava, somnul se regleaza si urmeaza, sunt sigura, beneficiile promise. Una peste alta eu am obiceiul sa spun “nu minte”, face ceea ce promite. Felicitari echipei medicale!

  24. Aida says:

    Buna ziua,
    Pentru polineuropatie distala senzitiva (afectiune cauzata de radioterapie pentru un cancer rinofaringian, fascicolii au ajuns pana la creierul mic + chimioterapie), 3 AVC-uri (unul hemoragic si 2 ischemice) – a rezultat scaderea fortei musculare la nivelul membrelor drepte si tulburare usoara de pronuntie a cuvintelor, tulburare de glutitie pentru solide, hipoetezie termica la nivelul hemicorpului stang, sufera si de hipertensiune, zvacnirea picioarelor in timpul noptii: Ce schema de tratament recomandati pentru recuperarea tecii de mielina (sa combata demielizarea axonilor)? (desigur urmeaza si un tratament alopat)
    Multumesc mult!

  25. Lavinia says:

    Bună ziua, mă puteți ajuta cu compoziția produsului Artecardiven forte 44 comprimate? Conține extracte a doar 3 plante? Aveți feedback ca a dat rezultate la cei cu infarct miocardic stendat și o parte necrozata? Mulțumesc

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua!

      Artecardiven este un produs bazat pe medicina informationala, astfel incat nu compozitia fizica este cea importanta ci informatiile vindecatoare care sunt impregante.

      Nu am avut nici un pacient care sa spuna ca produsele Homeogenezis nu au fost eficiente, insa nici nu am avut feedback de la un pacient cu patologia la care faceti referire.

  26. Floarea says:

    Buna ziua. cu 7 ani in urma la varsta de 40 de ani am intrat la menopauza precoce. Datorita acestui fapt sufar de anxietate generalizata, insomnie, dureri de cap ingrozitoare si depresie. Mentionez ca nu am la cap nimic, dar urmez un tratament de la medicul psihiatru. Cu tot tratamentul am o durere in piept care ma tine. Va rog sa imi recomandati ce pot sa iau ca sa incerc sa scap de depresie si acea durere care ma deranjează. Va multumesc frumos.

  27. Dana says:

    Am citit despre produsele Homegenezis si am vazut , comentariile persoanelor ce le au folosi si care sunt foarte multumite,ceace m a determinat si pe mine, sa apelez la dumneavoastra cu rugămintea de a ma ajuta recomandîndu mi produsele dumneavoastra,pentru următoarele afecțiuni ce le am : coxartroza bilaterală în stare avansată, diabet zaharat de tip 2,hepatită cu virus B, un nodul in cornul drept al uterului,tensiune arteriala. Astept cu nerăbdare recomandarea dumneavoastra. Vă mulțumesc!

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua!

      Raspunsul la aceasta intrebare este prea complex ca sa vi-l pot da aici.

      E nevoie de o schimbare radicala a stilului de viata precum si de tratamente pe mai multe planuri:
      – suplinire carente
      – actiune antivirala (pe virusul Epstein Barr – cel mai des incriminat pentru o astfel de afectiune)
      – actiune imunomodulatoare

      Multa sanatate!

  28. maria says:

    buna seara ,am 60 de ani si diabet de tip 2 , cu valori ale glicemie in jur de 300 si nu iau nicic alopat.ce imi recomandati? multumesc anticipat

  29. silviu says:

    Buna seara, imi puteti recomanda ceva pt fistula perianala mai veche pe care nu vreau s-o operez si ma straduiesc sa o tratez.Am 61 de ani (daca asta are importanta) Multumesc mult

  30. Dana says:

    Bună ziua ! Mi ati recomandat pentru diabet tip 2 digestometab,dar am vazut ca sunt de 2 feluri digestometab optim si digestometab forte.Pe care mi l recomandați?Vă mulțumesc!

  31. maria says:

    Buna seara.In urma unui RMN la coloana ,mi s-a descoperit hemangioame vertebrale de la 1 cm pana la aprox.2cm.Nu am primit tratament deoarece mi s -a spus ca sunt niste tumori benigne care trebuie urmarite in timp. si care nu necesita medicatie. Am si un sindrom vertiginos care mi face viata un calvar .As dori sa-mi spuneti ce m-ar putea ajuta in situatia aceasta.si uitasem sa spun si de tiroidita autoimuna ,pentru care am luat ani de zile euthirox incepand de 12,5 pana am ajuns la 100 mg , dar fara rezultate.?Multumesc.anticipat ptr raspuns

  32. adriana chetianu says:

    buna ziua ,sunt diagnosticata cu psoriazis pustulos de multi ani si inceput de artrita psoriazica ,ce imi recomantati ? ce imi recomandati ?

  33. Daniela says:

    Buna seara ! Băiatul meu are probleme cu gâtul.A mîncat iaurt rece din frigider si a răgușit. Si a revenit putin, dar nu in totalitate.Mentionez ca a mai avut probleme de genul asta si in trecut; cîteodată a luat ceva antibiotic, alteori nu,dar de data asta durează de vre o lună și nu si revine în totalitate,avînd probleme mai ales că foloseste vocea fiind preot.Va rog din suflet sa mi recomandați din produsele dumneavoastra . De asemeni vreau sa va rog sa mi recomandați ceva si pentru sotul meu deoarece are o gastrita cronica si probleme cu ținerea de minte,uita foarte tare si imi este teama sa nu faca Alzheimer .Vă mulțumesc din suflet !

  34. Simona Dodan says:

    Buna ziua,

    mama mea este diagnosticata cu Esofagita grad A. I s-a recomandat Nexium 1cpsx2/zi, pentru 2 luni, apoi sa refaca endoscopia.
    Am citit despre Digestometab Forte 35 si ar dori sa incerce, ca si tratament alternativ.
    Ce ne recomandati? Este ok sau aveti o alta recomandare pentru aceasta afectiune?

    Multunmesc pentru ajutor.
    Simona Dodan

  35. maria says:

    Buna seara. In urma unui RMN la coloana vertebrala pe langa cifoza, lordoza mi s-a spus ca am hemangioame vertebrale de la 1cm pana la 2 cm.Nu am primit nici un tratament ,decat recomandare pentru fizioterapie . Nu am facut fizioterapie deoarece din alte surse de informare am inteles ca este contraindicata fizioterapia.Pe langa asta ,am artroza si tiroidita autoimuna. Ce-mi recomandati dvs si ce este de facut in cazul acesta .Va multumesc.

  36. Cornelia says:

    Salut
    Ce recomandati pentru ataxie generata de anestezicul de la o interventie chirurgicala (anestezie totala timp de cca 2 ore), am piederi de echilibru si ataxie verbala. Totodata am si o boala demielinizanta constatata de mai de mult timp. Am si depresie anxioasa.

  37. Alina R. says:

    Bună ziua.
    Ce produs din gama Homeogenesis ar fi indicat pt a reduce nodulii tiroidieni destul de proeminenți, într-o tiroidită autoimună?
    Mulțumesc.

  38. Gina says:

    Buna ziua,sora mea in 2001 ,in urma unei pareze incrucisate f.urata,a ramas cu un dezechilibru la mers.La nivelul trunchiului cerebral(respectiv unde se afla centrul echilibrului) a avut o ischemie .S a pensionat pe caz de boala. Tratament special pt acest diagnostic nu face,urmareste facand RMN ,daca a evoluat sau stagnat ceva.Din cand in cand face injectii cu cerebrelozin( cred ca e incorect scris.)Va rog daca cunoasteti vreo schema de tratament care ar ajuta o sa si recapete echilibrul sa mi comunicati prim mail.

  39. valerica zaharia says:

    Buna ziua,
    Am urmat nenumarate scheme de tratament cu antibiotice pentru infectii urinare cu E.coli inclusiv naturiste+ovule. Aceasta bacterie din pacate migreaza cand in vagin cand pe tractul urinar, precizez ca am si litiaza renala si flora vaginala distrusa si sunt si la premenopauza. De curand am urmat un nou tratament naturist, am inceput sa ma simt mai bine dar totusi.. nu 100%, inca mai simt un fel de prurit vaginal fara alte modificari, scurgeri sau miros, iar de cateva zile iar un disconfort urinar.Pe langa toate acestea,probabil de la antibiotice, cred c-am dezvoltat un fel de incontinenta, simt ca-mi apasa ceva pe uretra, senzatia de a merge la baie dar fara a elimina urina, enervant ce-i drept. Vezica pare ok, conform ecografiei. Sincer sunt disperata, de vreo 5 ani ma tot lupt cu aceste infectii recidivante. Exista vreun remediu sau tratament ? Multumesc anticipat.

  40. Ioana Idiceanu says:

    Bună seara!Am fost diagnosticata cu pangastrita și bulbita în urma unei endoscopii digestive superioare și mică hernie hiatală în urma computer tomografului.Am făcut o lună tratament cu Controloc 40 mg iar acum continui cu Controloc 20 mg.Tin regim igieno dietetic,am și slăbit,dar am fost foarte anxioasă din cauza diagnosticului și a faptului că nu am știut ce am.Am făcut investigațiile puțin mai târziu după declanșarea simptomelor: balonare și eructații.Nici acum nu sunt refăcută complet nervos și nici digestiv.Ce îmi puteți recomanda.?Am 52 de ani și sunt de 4 ani la menopauză.Multumesc, Ioana

  41. Ioana Idiceanu says:

    Bună seara! Pentru gastro duodenită,ce pot lua dintre produsele Homeogenezis?Am luat Controloc 40 mg o lună și acum iau Controloc 20 mg.In plus am luat o lună și Sucralfat și continui cu capsule Stomac sănătos de la Fares și regim igieno dietetic.

  42. Monica says:

    Buna ziua.
    Am fost diagnosticată în 2016 cu fibrom uterin. L-am monitorizat in fiecare an, dar creste semnificativ. Luna aceasta am fost la control si a ajuns la 9,5 cm.
    Mentionez ca am 40 ani si totusi nu as dori sa intervin chirurgical.
    Imi puteti recomanda o schema de tratament pentru diminuarea acestuia?
    Va multumesc,

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Fibromul uterin are o cauza emotionala importanta. E nevoie de schimbarea radicala a stilului de viata si modului de raportare la probleme pentru vindecarea acestuia. O simpla schema de tratament, cel mai probabil nu va vindeca afectiunea daca alimentatia nu este corecta.

      Va recomand sa urmati timp de 3 luni un meniu precum acesta si apoi sa reveniti cu un feedback.

  43. EVA says:

    Buna zoiua !Pentru cancer de prostata ce recomandati pentru pers de 70 de ani ,ce are bradicardie si dereri articulare.Multumesc.

      • Farm. Mirabela Romanescu says:

        Buna ziua,

        Da, hemorozii externi pot fi tratati. Va recomand sa incercati schema de tratament antihemoroidala pe care o puteti accesa AICI. Pe langa tratament, este foarte important sa aveti o alimentatie bogata in fibre care sa favorizeze un tranzit normal. De asemenea, este indicat sa consumati cat mai multe fructe bogate in antioxidanti (fructe de padure, aronia), vitamina C si struguri, care imbunatatesc circulatia si previn reaparitia hemoroizilor. Trebuie sa evitati sa stati foarte mult timp jos si sa faceti cat mai multa miscare. Pentru mai multe detalii despre cum puteti sa va imbunatatiti tonusul vascular, va invit sa accesati acest articol disponibil pe blogul Minunea Naturii.

  44. Kulcsar says:

    Buna seara!am consumat siropuri de la dvs.,respectiv Dializin si cel pt scaderea colesterolului cu rezultate nemaipomenite!!pb e ca nu le mai gasesc..s au scos de pe piata cumva?si daca da,ma intereseaza ceva pt colesterol.va multumesc mult!

  45. Zinca Corina says:

    Buna ziua! Am cumpărat produsele dvs si sunt mulțumită…sunt interesata de niste produse homeogenezis ptr un copil de 5 ani care este hiperactiv și cu probleme de atenție. Mentionez că face terapie comportamentala. Multumesc

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua,

      Va multumim pentru apreciere. 

      Inainte de a institui tratament (chiar si naturopat), va rog sa discutati cu medicul pediatru/psiholog si sa stabiliti impreuna daca se justifica aceasta abordare. Nu este un lucru neobisnuit ca un copil sa fie plin de energie si hiperactiv.

      Daca totusi exista un diagnostic pozitiv, dintre produsele Homeogenezis, va recomand Adaptor 30 ml. Acest produs contribuie la echilibrarea integrarii in colectivitate, temperand excesele si fiind util ca adjuvant in probleme de comportament, personalitate si hiperactivitate. Pentru o eficienta ridicata, se poate folosi in urmatoarea schema:

      Adaptor Homeogenezis: 5 pic x 3/zi

      Gemoderivat din muguri de tei argintiu: 1ml seara cu 1 ora inainte de culcare

      Gemoderivat din mladite si radicele de ovaz: 1ml dimineata pe stomacul gol

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua,

      Din gama Homeogenezis va recomand Locomotric Forte Homeogenesis, 1cps x 3/zi. Pe langa Locomotric puteti folosi si Inflanat + Curcumin 95, 1 cps x 3/zi. Totusi, pentru un remediu tintit si personalizat, va rog sa oferiti mai multe detalii despre motivul aparitiei durerilor, de cat timp persista, varsta dumneavoastra si daca in prezent urmati un tratament pentru alte patologii. In plus, durerea si inflamatia sunt influentate in mod direct de ceea ce consumam zilnic. Despre alimentatia cu efect antiinflamator va invit sa va documentati AICI.

  46. Stela liliana says:

    Bună ziua, eu am avut o leziune cerebrala lacunar de 3 mm, și am rămas oarecum cu o disconfort pe partea stingă mina picior, dureri de cap, sunt și o persoana care mai tot timpul sunt stresata, întreb ar fi bun ptr mine picăturile Adaptor, dr neurolog mi a dat doar Aspirin cardio… Mulțumesc.. Aștept răspunsul dvs

  47. Apetrei Ioan says:

    Buna ziua! Am fost diagnosticat de medicul urolog cu varicocel de gradul II sau III la testiculul stang. Anumite vene prin care nu circula sangele corect in zona testiculara,deregleaza productia de spermatozoizi,acestia fiind sub limita normala. Mi-a prescris pentru 3 luni Profertil(suplimente alimentare). Intrebarea mea este daca pot sa utilizez in acelasi timp si tabletele Orhiprostasem forte 96, de pe site-ul Homeogenezis ? Daca pot utiliza Orhiprostasem forte 96, acestea pot debloca corect vasele de sange,pentru a nu mai exista varicocel si a mentine un flux sanguin dar si o temperatura normala in zona testiculara ? Multumesc anticipat

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, va recomand sa folositi un alt produs de la Homeogenezis, si anume Homeomasculin, administrat cate 5 picaturi de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. De asemenea, acest produs standardizat cu Maca are un efect benefic asupra tulburarilor genitale masculine si se foloseste in timpul mesei, de 3 ori pe zi. Ambele produse va pot ajuta, prin efectul lor vasodilatator si modulator hormonal, imbunatatind fluxul local. Ele pot fi folosite impreuna cu Profertil.

  48. Nastase Iuliana says:

    Bună ziua. Ma lupt de 3 ani cu cistita interstitiala,cu durere iritatie si arsuri groaznice În vezica urinara.Am urmat diferite tratamente dar nu prea am avut rezultate.Ce imi recomandați ca sa scap de acesta boala sau macar sa se amelioreze? Multumesc.

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, va recomand aceasta schema:

      – Nefrocisturet: 3 x 1 cp/zi

      – Argint Coloidal Forte: 3 x 1 lingura/zi

      – Propolis: 2 pic/kg-corp/zi divizat in 2 prize, adaugat in 1 lingurita miere

      – D manoza: 2/zi inainte de masa

      – amestec de ceai de cozi de cirese, matase de porumb si frunze de mesteacan

  49. Daliana says:

    Buna ziua! Am diabet de tip 2 descoperit acum 3 ani si urmez un tratament cu Glucophage si Januvia ( am ajuns la glicemie 135-160) , dar diabetul nu se joaca. Am ceva complicatii : hidrosadenita aparuta acum un an – pentru care nu gasesc niciun remediu, un tremor la picioare , hipertensiune … Am comandat de la Dumneavoastra setul forte Neuroafect Forte 11 si Integroadaptin Forte 29, au ajuns chiar azi :) . In paralel iau si Curcumin. Cu ce ma sfatuiti sa completez tratamentul si ce durata sa aiba?
    Va multumesc anticipat!

  50. Pop Nelu says:

    Bună ziua.
    Ce recomandați pt tatăl meu a avut un avc iskemic de curând și nu poate sa stea pe picioare. Mulțumesc

  51. Savu Victoria says:

    Buna ziua, va rog sa mi spuneti ce mi puteti recomanda, pentru un adult, diagnosticat endoscopic cu BRGE, non-acid dar si in sfera ORL(reflux laringofaringian), gastrita declansata pe fond biliar(emotivitate crescuta), hernie hiatala de tip A, raguseala+secretii destul de multe, care deranjeaza, din ce in ce mai mult, cu ,,dregerea”frecventa a gatului, pentru a putea expectora, deviata sept drept, uneori, uscaciune nas si gat! In urma CT sinusuri, medicul orl, este aproape sigur ca aceste simptome, se datoreaza, BRGE! Nu are dureri, sau arsuri, iar regurgitarile nu sunt dese!Se plange de faptul ca, aceste mucozitati il ineaca si ii provoaca si tuse! Noaptea doarme, nu tuseste, doar dimineata, revin simptomele de mai sus!

  52. Nicolae Magda says:

    Buna ziua!
    De un an de zile am descoperit ca am osteoporoza( -2,9 la coloana), osteopenie la solduri. Am urmat un an de zile tratament cu ossica injectabil și am repetat osteodensitometria. Acum am – 2, 6 la coloana, dar la soldul drept anul trecut aveam -1,9, iar acum, -2,7. Nu stiu ce sa cred, medicul mi-a spus ca este normal și sa urmez în continuare tratamentul. Dumneavoastră ce- mi recomandați? Multumesc!

  53. Monica says:

    Buna ziua,
    As dori sa stiu care dintre produsele dvs. ar putea sa o ajute pe mama mea, diagnosticata cu mai multe boli: Parkinson, Alzheimer, depresie si infarct miocardic. Ma gandeam la Adaptor.
    Multumesc!

  54. Anamaria says:

    Ptr probleme digestive de tip colon iritabil și helicobacter,dar și un polip gastric ce îmi puteți recomanda?Multumesc,o zi bună!. PS. Folosesc de ceva vreme locomotric optim 5 și sunt fff mulțumită, chiar ma ajută din plin,deci recomand!!

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, o poate ajuta preparatul Nefrocisturet Forte, insa trebuie identificata cauza enurezisului. Exista si alte simptome asociate, sau probleme de natura emotionala? De cele mai multe ori incontinenta urinara la copii si tineri se produce pe fond anxios, si ar fi indicat in plus un produs precum Anxivital sau Bidepresan Plus.

       

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, aveti si analize ale hormonilor tiroidieni? Este important sa cunoastem natura acestora si ce fel de disfunctie are glanda tiroida. La modul general, de la Homeogenezis exista produsul Homeohormonal, care este adjuvant in reglarea secretiilor hormonale, insa pentru o actiune tintita si specifica avem nevoie de mai multe detalii.

  55. Răileanu says:

    Bună ziua!
    Pentru mama mea, în vârstă de 84 de ani, căreia îi este foarte afectată digestia (mâncarea stă foarte mult în stomac, după scaun are dureri abdominale foarte mari), ce îi recomandați?
    Are reflux gastro-esofagian, aerocolie importantă, colită, gastrită, poliartrită reumatoidă, spondiloza cervicală, hernie de disc, osteoporoză. În ultimul timp, are dureri mari de cap. RMN-ul nu a evidențiat nimic deosebit. Medicul neurolog presupune că durerile de cap vin din coloană. A fost operată de colecist acum 4 ani. Are dureri mari de oase. O dor toate oasele, de nu se poate odihni noaptea. Unguentele folosite pentru calmarea durerii nu o ajută foarte mult.
    Credeți că produsele Homeogenezis ar putea să o ajute?
    Mulțumesc.

  56. Lina says:

    Buna ziua! Fiica mea de 17 ani are de mica un fond alergic (pe la 4 ani, in urma unor teste, a iesit alergica la niste alimente) si de mai bine de un an are mancarimi ale pielii, in special la indoitura cotului, la interior, unde se formeaza o zona rosie de vreo 8 cm care apare, se diminueaza, reapare). Ce tratamente am primit de la medicul dermatolog au avut efect de scurta durata.
    Ce imi recomandati? Multumesc!

  57. szecsodi judit says:

    Buna ziua,as dori o recomandare ptr.trigliceride marite la +300 de citiva ani si am luat omega3 dar nu scade,mentionez ca alte afectiuni nu am,am 62 ani,multumesc,

  58. Monica Pop says:

    Bună ziua! Sufăr de osteoporoza, osteogeneza imperfecta, obezitate gr.2, probleme cu tensiunea arteriala și prediabet.Am 38 de ani mi-aș dori ceva pentru detoxifierea organismului,slăbire și pentru bolile de mai sus enumerate.Va rog frumos să -mi recomandați tratamente și perioada de tratament.Va mulțumesc frumos!

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, va recomand urmatoarea schema de tratament: Homeocardiovas Homeogenezis (3x5pic/zi), Tensopril (2cps/zi inainte de masa), Spirulina Obio (3x2cps/zi, administrata inainte de masa), Garcinia extract DVR (3cps/zi inainte de masa) si Crom Seleniu Zinc Fares (1cps/zi inainte de masa).

  59. Ivan Maria says:

    Am o tiroidita autoimuna cu hipotiroidie, iau de ceva timp Euthyrox si nu am nicio inbunatatire. vreau sa ma tratez natural. Ce imi recomandati din gama Homeogenezis? Si, ma chinui si cu comstipatie cronica, nu am reflexul de a merge la toaleta, ma ingrijorez f tare. Am folosit de f f multi ani, laxative, Pana si clisme dese. Va rog frumos! Precisez ca am o alimentatie fara carne de !4 ani, alimentatie bio. Multumesc si va rog, astept un raspuns.

  60. Luciana says:

    sotul meu are diabet tip 2 si adenom de prostata. De cateva luni are bufeuri , daca mananca sau ia medicamente, care se mentin aproape toata ziua. Cu ce produse ar putea scapa de bufeuri?

  61. Marioara says:

    Buna seara! Dupa chimioterapie(operatie de colon) am nerupatie periferica – furnicaturi la maini si picioare, seara se transforma in dureri la picioare. Puteti sa-mi recomandati ceva? Va multumesc anticipat! Va doresc Sarbatori fericite si La multi ani!

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, va recomand aceasta schema de tratament:

      – Nefrocisturet: 3 x 1 cp/zi

      – Argint Coloidal Forte: 3 x 1 lingura/zi

      – Biomicin Forte: 3 x 1/zi 

      – Propolis: 2 pic/kg-corp/zi divizat in 2 prize, adaugat in 1 lingurita miere

  62. Silvia says:

    Bună!soacrei mele i-au fost descoperiti 2 noduli tiroidieni dintre care unul destul de dubios.O cunostinta i-a recomandat picaturile Tiroreglin dar am aflat ca intre timp s-a sistat productia acestui medicament.Ce i-ati recomanda ca si inlocuitor al acestor picaturi dar care sa aiba aceleasi beneficii?În caz ca acesti noduli sunt cancerosi ,este indicat sa ia acest tratament?multumesc anticipat penttu raspuns

  63. Ada says:

    Buna ziua,
    Ce produse din gama homeogenezis recomandati pt endometrioza? Cunoasteti cazuri de paciente ale caror simptome s-au ameliorat in urma utilizarii ancestor produse?
    Va multumesc!

  64. Faina Claudia says:

    Buna ziua! Pentru o persoana de 68 de ani cu anevrism cerebral si dureri zilnice de cap si ochi, ce imi recomandati? Multumesc?

  65. Mihaila Beatrice says:

    Fiul meu de 20 ai a fost diagnosticat in Anglia cu colita ulcerativa,pancolita mayo 2 are tratament cu mesalazine3g,a doua oara in decurs de 5 luni e pe prednison si de 5 zile i sa dat imunosupresant azathioprine de 5 mg .Sunt disperata si ma agat de orice gasesc pe internet,tot sper sa gasesc o solutie de vindecare ,va rog mult daca exista ceva pt acest diagnostic astept un mesaj cu ce as pute sa ii dau

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Buna ziua!

      In prima faza solutia este sa elimine complet din alimentatie lactatele si glutenul (orice contine gluten). Dupa o luna ar trebui sa simta schimbari semnificative.

      Alte remedii nu are sens sa va ofer, cat timp ia oricum o medicatie foarte puternica.

  66. Marinela says:

    Buna seara! Va rog sa-mi recomandati o schema de tratament alternativ pt fibrom uterin de 9cm fara simptome; mastoza fibrochistica si atacuri de panica (foarte multe frici nefondate).
    Multumesc!

  67. Mihaela says:

    Buna ziua!
    Va rog sa imi recomandati o shema de tratament pentru mama mea in varsta de 74 ani, avand urmatoarele afectiuni:
    artroza, gonartroza, coxartroza, osteoporoza, scolioza lombara, spondiloza cervicala, reumatism
    infectii urinare recidivante (a avut si interventie pentru scoaterea unei pietre la rinichi, acum 3 ani)
    Are tratament clasic cu arcoxia sau dorreta, alpha d3, etc.
    Are o stare generala de sensibilitate, iritabilitate, cred ca si un pic de depresie, dureri mari de maini, genunchi, de spate, de umeri, cateodata si de solduri si ii amortesc repede mainile.
    Iar dimineata in general se trezeste foarte obosita, fara nici un chef de activitati, o stare de moleseala totala.
    Multumesc anticipat.

    • Farm. Mirabela Romanescu says:

      Buna ziua, dintre produsele Homeogenezis, pentru afectiuni mentionate se pot utiliza:

      – Locomotric Forte: 3 x 1 cp/zi inainte de mese

      – Adaptor: 3 x 10 pic/zi inainte de mese

      – Neuroafect Forte 11: 3 x 1 cp/zi inainte de mese

      Aditional, va recomand No-Dol 1 cps/zi dupa masa, alaturi de unguente locale cu arnica, gheara diavolului, tamaie.

  68. Mirela says:

    Buna ziua! Sotul a suferit o interventie in zona axilara pentru hidrosadenita. Din pacate a recidivat pe langa taietura cu umflaturi mici si multe, unele dureroase, altele care sangereaza. Fumeaza si este supraponderal. Stie ca trebuie sa slabeasca si sa se lase de fumat dar pana acolo ce tratament ii recomandati pentru hidrosadenita? Dar pentru slabit si antifumat? Multumesc!

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Cu cat avem mai multe elemente nocive, cu atat afectiunile se agraveaza.

      O alimentatie corecta duce la o slabire fara efort, nu exista o solutie magica…

      In plus depinde cat de mutl isi doreste sa fie sanatos…daca si-ar dori cu adevarat din toata fiinta lui, ar slabi si s-ar lasa de fumat iar mai departe multe efecte pozitive ar aparea.

  69. Gabriela says:

    Buna ziua, imi puteti recomanda un tratament pt reducere sau stopare crestere fibrom uterin 5,2 cm?
    Varsta 45 ani, intentie sarcina, rezerva ovariana scazuta, usoara rezistenta la insulina ( medicament Glocophage- de la medic endocrinolog), tratament pt reducere TSH fara pb tiroida.
    Am folosit pt fibrom colonsan, gemoderivat mladite zmeur. multumesc
    De asemenea Vitamina D este scazuta, pt care iau suplimente.

    • Farm. Anca si Adrian Ienin says:

      Tratamentul optim inseamna modificarea stilului de viata si normalizarea parametrilor:
      – circumferinta taliei sa fie jumatate din inaltime (in cm)
      – indicele HOMA sa fie sub 1,5
      – testosteronul sa fie normal

      Dar faptul ca este impreuna cu un varicocel, asta perturba circulatia la nivelul tesicolelor si agraveaza simptomele si in acest caz, sportul are un rol crucial.

      …oricum sunt mai multe aspecte care conteaza, trebuie modificata alimentatia si trebuie gasita si cauza profunda ca problema sa se rezolve cu adevarat.

  70. Gabriela says:

    Buna ziua. Multumesc pt raspunsuri. O recomandare daca se poate, un tratament pt reducere sau stopare crestere fibrom uterin 5,2 cm?

  71. Marinela says:

    Buna seara! Pt o candidoza vaginala care nu cedeaza la niciun tratament alopat sau naturist ( Candida Cleans, Probiotice), ce produse recomandati ?
    Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *