Cine suntem noi, Minunea Naturii?

Indraznim sa credem ca lumea in care traim poate fi plina de oameni sanatosi si optimisti.

Indraznim sa credem ca avem ceva important de spus in daramarea conceptelor care spun ca trebuie sa ajungem batrani si bolnavi, in distrugerea conceptului de bola cronica incurabila, in vindecarea deplina si revitalizarea organismului.

Indraznim sa credem ca exista o farmacie minunata, intr-o lume minunata pentru oameni minunati!

Minunea Naturii este un concept nou si unic, este prima farmacie naturopata online si offline din Romania!

In spatele acestui concept se afla farmacisti care au constientizat puterea de vindecare a naturii. Baza acestui concept este dorinta de a ajuta oamenii sa fie mai sanatosi.

Oamenii care au pus bazele acestui vis devenit realitate suntem noi, Anca Ienin si Adrian Ienin, ambii farmacisti dedicati obtinerii sanatatii depline.

Viata si afacerea noastra sunt ghidate de 2 principii esentiale:

– „Ne dorim ca oamenii sa fie mai sanatosi!”
– „Orice boala se poate vindeca!”

Am terminat amandoi facultatea de farmacie cu gandul sa ajutam cat mai multi oameni. Am incercat sa facem asta in farmaciile asa zis clasice insa rezultatele erau de multe ori sub asteptari. Ne-a placut de la inceput aceasta idee, de a fi de folos semenilor nostri si ne-am straduit sa facem asta in farmacie.
In viata noastra insa s-au intamplat niste evenimente care ne-au schimbat viziunea si am ajuns la concluzia ca alimentatia si stilul de viata constituie piloni mult mai important decat medicatia. La fel cum spunea si Hipocrate, parintele medicinei: „Hrana sa va fie medicament!”

Alimentele pe care le ingeram constituie ori un medicament foarte puternic ori o otrava foarte lenta. Ele constituie ori un mijloc prin care se mentine sau se restabileste sanatatea ori o otrava foarte lenta care distruge incet dar sigur intreg metabolismul nostru, ca mai apoi sa apara diverse dereglari si boli. Toate bolile de care noi suferim sunt cauzate de alimentatia gresita sau/si de atitudinea gresita in fata situatilor care se ivesc in viata, adica, pe langa alimentatie, toate bolile au o componenta emotionala.

Astfel oferim in primul rand consultanta pentru schimbarea stilului de viata si mai apoi suplimente sau tratamente naturale pentru echilibrarea organismului.

Consiliere terapeutica personalizata

In cadrul farmaciei se afla un cabinet de nutritie si consiliere terapeutica unde Farm. Anca Ienin sau Adrian Ienin – consultanti in nutritie si sanatate – va ofera consiliere terapeutica si nutritionala, precum si meniuri personalizate si adaptate fiecarei persoane.

Rezultatele obtinute sunt extraordinare pentru ca noi consideram corpul ca pe un intreg nu ca parti separabile, astfel tratam omul nu boala. Imbratisam conceptul sanatatii holistice avand mare grija la partea psihica si emotionala, la ceea ce introducem in corpul nostru si la pastrarea canalelor de detoxifiere si eliminare cat mai functionale.

Minunea Naturii – farmacia minunata este o oaza a sanatatii, un loc unde gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru ca sa fii pe deplin sanataos.

Te asteptam sa ne treci pragul si sa imbratisesi conceptul nostru!

TE ASTEPTAM ONLINE SI IN LOCATIILE NOASTRE:

Minunea Naturii online

Tel: 0771 331 331

Locatii fizice ale Minunea Naturii:

Minunea Naturii 1:

Timisoara, Str. Sf. Ap. Petru si Pavel, nr.48,

tel: 0771 17 17 17, 0356 455 617

Minunea naturii 2:

Incepand cu 26.nov.2015 ne gasiti si in noua locatie din Shopping City Timisoara, Cal. Sagului, nr.100,

tel: 0771 15 15 15, 0356 455 618

„Ne dorim sa stim oamenii sanatosi si nu ne multumim sa furnizam doar produse sau servicii extraodinare!

Ne dorim sa furnizam experiente transformatoare, in urma carora oamenii sa se schimbe si sa genereze pentru ei insisi experiente noi iar apoi sa influenteze la randul lor alte vieti!”

Farm. Adrian Ienin

Te asteptam sa ne treci pragul si sa imbratisesi conceptul nostru!

2 thoughts on “Cine suntem noi, Minunea Naturii?

  1. Daniela Scintei says:

    Buna ziua, sunt interesata de produsele dvs. dar nu am gasit nicio informatie despre laboratorul in care se fabrica acestea, de unde provin plantele utilizate, despre avizarea de catre Ministerul Sanatatii a acestora. As dori un link cu aceste informatii. Multumesc.

    • Ienin Anca says:

      Buna ziua!

      Momentan nu avem produse marca proprie. Conceptul nostru se bazeaza pe o consiliere de inalta calitate, pe alimentatie integrala si pe imporatanta starilor emotionala in declansare sau vindecarea bolilor nu pe promovarea unei anume game de produse.
      Site-ul unde gasiti toate produsele disponibile este https://www.minuneanaturii.ro/, adica acelasi fara terminatia „blog”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *