O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Am implinit 1 an…

Am implinit 1 an…

In urma cu un an (iunie 2014) deschideam cu emotii si plini de entuziasm un nou concept in Romania: Minunea Naturii – prima farmacie naturopata.

Iata ca a trecut un an, un an frumos, un an in care am invatat multe, un an greu dar cel mai important un an in care am ajutat multi oameni. A fost un an in care ne-am tinut de promisiune si am pus pe primul loc sanatatea. Astfel de multe ori ni s-a intamplat ca oamenii sa vina doar ca sa ne multumeasca si sa isi exprime recunostinta pentru ajutorul pe care noi l-am oferit. Asta ne buucra si ne da putere sa mergem mai departe. Pentru noi conteaza cel mai  mult ca oamenii sa fie mai sanatosi si mai bucurosi de viata lor.

Ne bucuram cand oamenii se simt mai bine, cand oamenii sunt mai sanatosi pentru ca despre asta este conceptul nostru, despre cum putem sa-i ajutam pe oameni sa devina mai sanatosi.

minunea naturii farmacia minunata 1an

Va multumim tuturor celor care ne-ati trecut pragul si ati imbratisat conceptul nostru. Fara voi nu am fi ajuns aici.

Ca sa nu lasam momentul nemarcat, odata cu implinirea primului an de „viata” lansam programul de fidelitate Minunea Naturii – Farmacia Minunata. Va asteptam sa va oferim cardul de reduceri care, pe langa rolul de a va oferi reducerea promisa, are si rolul de a va reaminti mereu care sunt cele trei principii fundamentale pentru sanatatea voastra.

card-reducere_Minunea_Naturii_Farmacia-Minunata

Cardul de fidelitate se ofera gratuit si va conferă o reducere de 8% la toate produsele din farmacie. Pe langa asta v-am mai pregatit si alte beneficii surpriza.

Pentru ca implinim un an si vrem din nou sa va surprindem va mai asteptam in luna iunie cu alte surprize si reduceri promotionale.

Va multumim ca ati fost si sunteti alaturi de noi si ne dorim sa va tinem aproape „pana la adanci batraneti” astfel incat sa ne bucuram cu totii de sanatatea deplina pe care o pretuim!

Va dorim din suflet sa aveti cu totii o viata minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *