O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Simplu 2, o carte cu stare de bine si plina de intelepciune!

Simplu 2, o carte cu stare de bine si plina de intelepciune!

Cristela Georgescu este o persoana foarte indragita datorita multor aspecte dar poate ca cel mai important este ca iti transmite o stare prin care te bine dispune si prin care realizezi din nou ca viata poate fi frumoasa si plina de iubire.

Simplu 2 este o carte care transmite exact aceasta stare, este suficient sa o iei in mana si deja simti ceva placut, ceva care te binedispune. Cristela Georgescu a reusit sa transpuna in aceasta carte, Simplu 2, nu doar sfaturi importante si concise sau retete simple si delicioase sau povesti ritmate si savuroase ci a transpus o stare de vis, o stare in care totul este posibil, totul este ingaduit, totul este iubire si iti doresti sa ramai acolo… in povestea inimii tale!

simplu-2-2

Simplu 2 mai mult decat Simplu 1 iti ofera un colt de rai, o terapie pentru suflet si relaxare pentru minte.

Este suficient sa incepi sa rasfoiesti Simplu 2 si in primele pagini iti sare in ochi o fraza: Familiile care fac activitati impreuna, raman impreuna … iti vine sa te opresti, sa inchizi ochi, sa deschizi mintea si sa te reflectezi la aceasta fraza…

Cat adevar, cata simplitate, cata intelepciune… este suficient sa retii doar asta, sa realizezi ca cel mai fericit esti cand familia ta este fericita, cand copii se bucura si zburda, cand iti spun cu sinceritate si puritate: “Te iubesc mami!“, “Te iubesc tati!“, atunci realizezi ca centrul universului tau este familia ta… si ar fi bine ca ei sa ii acorzi o atentie aparte.

Simplu 2 continua in stilul caracteristic al Cristelei Georgescu furnizand sfaturi, retete, zambete si multa Vitamina L. Vitamina L este un concept inedit lansat de Cristela Georgescu in care, L vine de la “love”, adica iubirea, ingredientul cel mai important in viata noastra, vitamina fara de care viata noastra nu ar fi decat o succesiune anosta, inodora si insipida de intamplari.

simplu-2-ok

Ilustratiile cartii Simplu 2, sunt realizate de Cristiana Radu si acestea, la fel cum spune si ea, continua povestea. Astfel ca intorcand fiecare pagina si privind doar ilustratiile se trezesc in fiecare dintre noi diverse amintiri, aspiratii sau sunt doar un izvor de intelepciune.

Simplu 2 practic este o carte a carei poveste si intelepciune continua dincolo de text si dincolo de imagini purtandu-te intr-o lume de basm, intr-o lume a iubirii, si intr-o lume a sanatatii depline.

Citind cartea Simplu 2 nu am inteles daca ea este scrisa pentru copii sau pentru adulti… pana cand mi-am dat seama ca este scrisa pentru copii ca sa o citeasca parintii si este scrisa pentru parinti ca sa o citeasca copii. :)

Practic Simplu 2 este o carte pentru familii unite si sanatoase. Chiar daca tata lipseste in mod intentionat din textul si ilustratiile cartii el nu lipseste cu adevarat ci doar asista si sprijina familia din umbra, tinand-o unita si puternica.

Neuitand scopul educativ al cartii Simplu 2, aceasta este scrisa pentru a fi mai sanatosi, mai uniti ca familie si pentru a ne arata ca atat viata, cat si alimentatia cat si sanatatea sunt simple, pentru ca noi am fost creati simpli. Simplu 2 prezinta sfaturi simple si pretioase, textele fiind doar un pretext pentru a deveni un izvor de intelepciune si Vitamina L.

simplu-2-si-caiete

Pentru ca povestea sa continue cu adevarat dincolo de text si ilustratii, Simplu 2 vine cu un cadou inedit: 2 carnetele minunate despre care nu o sa va spun nimic, carnetele pe care va las sa le descoperiti singuri…

Simplu 2 este un superlativ din toate punctele de vedere: calitatea cartii, textul, mesajulilustratiile dar mai ales starea care ti-o transmite si care este mai presus de toate.

Am putea spune ca o parte din Cristela Georgescu este pusa in fiecare carte si ea iti vorbeste de acolo si iti umple inimile de bucurie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *