O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...

Cand viata iti da lamai, tu fa limonada…

Cand viata iti da lamai, tu fa limonada…

In viata, iti este dat sa vezi si sa auzi multe, dar cand auzi astfel de lectii de viata, pur si simplu te marcheaza profund si iti doresti sa le impartasesti mai departe.

Este cazul si acestei povesti de viata, pe care am considerat ca merita sa o impartasim, ca merita scrisa astfel incat, in semn de recunostinta, sa ramana marcata pentru vesnicie, chiar si doar pe blogul nostru:

Trecand la subiect, cunoastem un om minunat, un om desavarsit, un om care ne-a ajutat in momente grele fara sa astepte nimic in schimb, un om altruist care a preferat sa ii ajute pe cei din jur inainte sa se ajute pe sine.

Acest om a fost si este un pionier in domeniul sau, fiind un deschizator de drumuri intr-o stiinta foarte complexa, foarte grea dar si foarte folositoare sanatatii oamenilor.

Aceasta persoana este un medic, iar stiinta foarte complexa, care poate fi ridicata la rang de arta, este homeopatia.

Aceasta persoana a adus homeopatia in Romania la un nivel foarte inalt, apreciat si recunoscut la nivel intern si international.

Aceasta persoana a ajutat si ajuta foarte multa lume sa se vindece de boli grave, readucand sanatatea acolo unde ea parea imposibil de readus. Prin ea si prin cunostintele ei s-au salvat, chiar si de la moarte, multe persoane.

Aceasta persoana este un bun medic dar si un bun profesor, dand mai departe cu generozitate din cunostintele acumulate.

A invatat si a crescut multi alti medici pe langa ea impartasind benevol si dezinteresat din experienta si cunostintele ei, singurul scop fiind ca aceste persoane sa ajunga foarte buni profesionisti si sa poata ajuta la randul lor mai multi oameni sa fie mai sanatosi.

Etica ireprosabila, puterea de a avea coloana vertebrala si onoarea cuvantului dat in orice situatie sunt calitati care te impresioneaza si pe care le gasesti mai greu astazi.

La fel si credinta nestramutata in Dumnezeu, caruia ii dedica si ii multumeste pentru toate reusitele si de la care nu are asteptari …doar credinta.

Acest om este un om liber asa cum ne dorim multi sa fim, este un om cu constinta curata, cu pace in suflet si a carei puritate se citeste in ochii limpezi.

Atunci cand vezi un astfel de om, te astepti ca el sa primeasca recunoasterea si aprecierea profunda a tuturor celor din jurul lui.

 

Viata este mai complicata de atat si Dumnezeu ii incearca doar pe cei cu adevarat puternici.

Ti se dau multe incercari, si exista si paradoxuri… se poate sa vezi, desi pare imposibil, ca cei pe care i-ai crescut, cei pe care ii credeai aproape, cei pe care i-ai crezut mana ta dreapta, iti intorc spatele, te parasesc, te vorbesc de rau si, mai ingrozitor, incearca sa te distruga.

Atunci parca iti pierzi speranta si nedajdea…

Dar nu este cazul, acestui om cu o forta si o putere extraordinara, care a avut puterea sa ierte, sa treaca mai departe si sa intoarca si celalat obraz, precum Iisus Hristos…

Aceasta persoana, nu doar ca a trecut peste toate invidiile, rautatile, barfele si piedicile dar putem spune ca a renascut din propria cenusa precum pasarea Phoenix, mai frumoasa, mai luminoasa, mai puternica, mai inteleapta, mai optimista si cu o credinta si mai mare

… atunci cand viata ia dat lamai, ea a facut limonada … cu zambetul pe buze!

Ii multumim acestui om minunat pentru ceea ce este, pentru tot ce a facut pentru noi (Anca si Adrian Ienin), pentru tot ce ne-a invatat si ii dorim in continuare drum lin pe cararea vietii, plin de impliniri si reusite…

…acest om, pentru care cuvantul minunat este insuficient, se numeste:

Dr. Ofelia Lugojan Ghenciu!


Doamna Dr. Ofelia Lugojan Ghenciu s-a stins din viata in data de 26.mar.2020. Dumnezeu sa o odihneasca in pace, intr-un loc plin de lumina si iubire, asa cum credem ca merita! Sa ne vegheati de acolo de sus in aceste vremuri tulburi!


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *