O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 2,33 din 5)
Încarc...

Blogul farmaciei minunate

Blogul farmaciei minunate

Bine ai venit pe blog-ul Minunea Naturii!

minunea naturii blog

Pe acest site vei gasi informatii, sfaturi si diverse alte informatii utile, scrise de farmacisti, care te vor ajuta sa iti sporesti nivelul de sanatate si sa-ti largesti viziunea despre ce inseamna un stil de viata sanatos.

Minunea naturii – farmacia minunata este o intr-adevar o minune pe care noi am trait-o si pe care dorim sa o impartasim mai departe. In spatele acestei afaceri sunt farmacisti insa minunea care ni s-a intamplat noua nu are legatura cu medicamentele sau farmacia clasica, ci ne-a facut sa constientizam importanta alimentatiei, remediilor naturale si ale gandirii pozitive.

Te invitam sa citesti articolele scrise de noi si sa ne spui si tu parerea ta la sectiunea de comentarii sau pe facebook.

Articolele scrise reprezinta parerea si viziunea noastra, nu le consideram adevaruri absolute ci reprezinta parerea noastra din momentul publicarii lor. Invatam si ne perfectionam continuu si ne dorim ca nivelul nostru de expertiza sa creasca constant.

Chiar iti recomandam sa nu crezi nimic din ce scrie pe site, iti recomandam sa fi sceptic, nu pentru ca nu ar fi informatii relevante, ci pentru ca ne dorim sa le probezi, sa le incerci, ca apoi sa te convingi de veridicitatea lor.

Ar fi bine sa fii sceptic(a) cu orice informatii auzi sau citesti si  sa le verifici din mai multe surse. Daca ai intrebari sau neloamuriri, lasa-ne un comentariu la orice articol sau contacteaza-ne.

Informatiile de pe acest blog sunt mai mult despre a dezvata si a reinvata din nou. Multe aspecte sunt total opuse fata de ce stiai pana acum. Dupa ce te dezveti de credintele si obiceiurile vechi abia apoi poti reinvata ce inseamna cu adevarat sanatate, vindecare si o viata implinita.

 

Iti dorim lectura placuta si spor la sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *